Facebook Pixel «Αυτοί είμαστε»…
| 2011-02-05 23:50:00

«Αυτοί είμαστε»…

«Αυτοί είμαστε»…

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε για την ομάδα και τους συμπαίκτες του ο Γρηγόρης Μάκος μετά την ήττα από τον Άρη…

«Δεν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα της ομάδας. Αυτοί είμαστε. Μπορεί να είναι βαρύ αυτό που λέω. Αλλά θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε αρχικά ο μέσος της Ένωσης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάποιοι θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά, όταν ο προπονητής τους δείχνει εμπιστοσύνη και τους δίνει ευκαιρίες, να τις εκμεταλλεύονται. Δεν υπάρχει βάθος στην ομάδα. Και όπως εγώ κατάλαβα πέρυσι πως δεν άξιζα να φοράω την φανέλα της ομάδας και αν συνέχιζα έτσι θα έφευγα. Έτσι και κάποιοι άλλοι, να μην κάνουν όνειρα που θα πάνε να παίξουν, αλλού του χρόνου, αλλά να κοιτάξουν πως θα βοηθήσουν την ομάδα.

Μπορώ να πω και ονόματα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνω τώρα. Ο προπονητής όταν λέει πως δεν υπάρχουν λύσεις, όταν λείπουν κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες. Υπονοώ πως κάποιοι δεν έχουν στραμμένο το μυαλό τους στην ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τα έχουμε πει μια, δυο, τρεις φορές.

Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εγώ προσωπικά είμαι μόνο δυο χρόνια στην ομάδα, δεν μπορώ να μιλήσω εγώ, αλλά ίσως και εγώ στο μέλλον θα πρέπει να σκεφτώ διαφορετικά. Δεν γίνεται ο Άρης να είναι τόσο κακός, να κάνει δυο φάσεις και να δεχόμαστε δυο γκολ. Αυτό είναι έλλειψη σοβαρότητας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags