Facebook Pixel Πρώτη φορά στην ΑΕΚ τέτοιο πράγμα…
| 2012-01-31 20:40:00

Πρώτη φορά στην ΑΕΚ τέτοιο πράγμα…

Πρώτη φορά στην ΑΕΚ τέτοιο πράγμα…

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και η Ένωση δεν κατάφερε, για πρώτη φορά, να μην ανεβάσει παίκτη ούτε από τη δεύτερη ομάδα.

Τελευταία μέρα των μεταγραφών για τη χειμερινή περίοδο είναι η σημερινή και επιβεβαιώνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε καμία κίνηση, παρότι το ρόστερ της... έμπαζε από παντού, το καλοκαίρι και έβαλε «νερά» με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, το χειμώνα. Εξ αρχής ήταν γνωστό πως δύσκολα θα γινόταν κάποια προσθήκη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, παρότι κρινόταν επιτακτική η ενίσχυση με τα κενά που υπήρχαν. Ωστόσο, το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει ασφαλιστική ενημερότητα, ουσιαστικά έβαζε τέλος στα όποια σενάρια.

Σε απόδοση 1.45 στην vistabet η νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση δεν προχώρησε σε μεταγραφή, Γενάρη μήνα, την τελευταία δεκαετία. Είναι όμως η πρώτη φορά που δεν κατάφερε, ούτε να ανεβάσει παίκτη από τη δεύτερη ομάδα, ούτε να φέρει πίσω κάποιον δανεικό ποδοσφαιριστή, ώστε να ενισχυθεί εκ των έσω, την στιγμή μάλιστα που έχανε τον έναν παίκτη μετά τον άλλο. Και αυτό είναι το πιο τραγικό της ιστορίας και πόσο λανθασμένους χειρισμούς έχει κάνει αυτή η διοίκηση και οι μέτοχοι, με τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές της. Το aek365 κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, από το 2001 και μετά και παρουσιάζει ποιοι παίκτες αποκτήθηκαν κάθε μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags