Facebook Pixel «Καλύτεροι χωρίς Κούπερ»
| 2011-02-06 00:14:00

«Καλύτεροι χωρίς Κούπερ»

«Καλύτεροι χωρίς Κούπερ»

Ο κορυφαίος της μεγάλης νίκης του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, Ντάρσι Νέτο, αν και είπε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τόνισε πως η φυγή του βοήθησε την ομάδα!

«Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον Κούπερ που είναι μεγάλος προπονητής και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα μαζί του, η ομάδα είναι λίγο πιο απελευθερωμένη τον τελευταίο καιρό. Παίζουμε περισσότερο με κυκλοφορία της μπάλας και αυτό είναι που μας έχει αλλάξει», είπε και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Σίγουρα δεν παίξαμε τέλεια αλλά είμαστε πολύ καλοί και αποτελεσματικοί και είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Νέτο αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Μιχαλήτσος τον χρησιμοποίησε σε ρόλο δεξιού μέσου και αν αυτή η θέση του αρέσει περισσότερο, λέγοντας: «Δεν έχει σημασία αν μου αρέσει η θέση,αλλά να προσφέρω στην ομάδας. Παίζω και στα χαφ, είμαι χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ και πήραμε τη νίκη. Όταν και όπου μου ζητηθεί θα είμαι έτοιμος».

Από εκεί και πέρα, έδειξε να μην γνωρίζει ότι είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη, πρόσθεσε ότι αυτή του η επιτυχία έχει να κάνει με «την απόδοση και τη βοήθεια των συμπαικτών μου», ενώ αφιέρωσε τα δύο γκολ που πέτυχε στον ηλικίας εννέα μηνών γιο του και τόνισε ότι τη Δευτέρα θα γιορτάσει πολύ χαρούμενος τα 30α του γενέθλια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags