Facebook Pixel Οι Supporters γίνονται... Θεμέλιο 21
| 2012-01-31 23:00:00

Οι Supporters γίνονται... Θεμέλιο 21

Οι Supporters γίνονται... Θεμέλιο 21

Τέλος οι Supporters στην ΑΕΚ. Μετά την Πέμπτη το "Θεμέλιο 21" θα "απορροφήσει" τα μέλη του "Supporters Club", το οποίο απέτυχε να συσπειρώσει τον κόσμο της ΑΕΚ.

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για την Ένωση, αφού εκτός από την αυριανή, πρώτη συνάντηση της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του "Θεμέλιο 21" και συγχρόνως τις επαφές που ήδη γίνονται μεταξύ των μετόχων του 2004, την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ της ΠΑΕ, στην οποία λήγει και η θητεία της διοίκησης Αδαμίδη. Μία μέρα πριν, το απόγευμα της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα διεξαχθεί ανοιχτή συνεδρίαση του "Supporters club" με σκοπό να αποφασίσουν για τα τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη συνάντηση των "Supporters" θα είναι και η τελευταία, αφού όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρός τους, Μάκης Κασνακίδης, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο που αρχικά έθεσαν, να συσπειρώσουν δηλαδή τον κόσμο της ομάδας. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, το "Θεμέλιο 21" πρόκειται να "απορροφήσει" στις τάξεις του όλα τα μέλη του "Supporters Club", το οποίο αναμένεται να πάψει να ισχύει. Αυτό τουλάχιστον αποφασίστηκε στη συνάντηση που έγινε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά, καταλαβαίνει κανείς ότι μια τέτοια εξέλιξη (αν τελικά γίνει πράξη) πρόκειται να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ, αφού όπως είναι γνωστό οι "Supporters" αποτελούν αυτή τη στιγμή τον δεύτερο μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Σε περίπτωση λοιπόν που επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, το "Θεμέλιο 21" θα γίνει αυτόματα δεύτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και φυσικά θα έχει λόγο στη Γ.Σ της Παρασκευής και στην επόμενη μέρα της Ένωσης. Αυτό που έχει ήδη γίνει γνωστό (από την Κυριακή) είναι ότι θα μπορεί κάποιος να γίνει μέλος στο "Θεμέλιο 21", είτε καταβάλλοντας 600 ευρώ, είτε 50 ευρώ, ανάλογα με τις μετοχές που θέλει να έχει στην κατοχή του. Εννοείται ότι όσοι έχουν ήδη πληρώσει για να γίνουν μέλη στο "Supporters Club", δε θα χρειαστεί να ξαναπληρώσουν για να εγγραφούν στο "Θεμέλιο 21".

Φυσικά είτε λέγονται "Supporters", είτε "Θεμέλιο 21", το σημαντικό ερώτημα παραμένει... Ποιός θα βάλει χρήματα άμεσα στην ομάδα για να βρεθεί λύση στο θέμα της αδειοδότησης και βέβαια να βγει η σεζόν για την ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags