06/02/11 - 00:42

Τι ανησυχεί τον Ντουντού;

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει μετά από 2 μήνες και ετοιμάζεται να τα δώσει όλα. Οι «ψύλλοι» στα αυτιά του και ο… φόβος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τι ανησυχεί τον Ντουντού;
32.954views 0shares

Δεν βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση ο Ντουντού Σεαρένσε το τελευταίο διάστημα. Τις μέτριες εμφανίσεις του στην αρχή της σεζόν, ακολούθησε ο τραυματισμός που τον άφησε σχεδόν 2 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και τώρα ξέρει ότι πρέπει να φορτσάρει αν θέλει να διασφαλίσει την θέση του στο ρόστερ και του χρόνου.

Το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με τους ερυθρόλευκους γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αμείλικτος όταν πρόκειται για... τουρίστες και κάποιοι έχουν ενημερώσει ήδη τον Βραζιλιάνο ότι δεν απέχει πολύ από το να μπει το όνομά του σε αυτή την κατηγορία...

Έχουν μπει... ψύλλοι στα αυτιά του ότι θα περάσει από εξετάσεις, γι’ αυτό και δεν πρέπει να παραξενέψει κανέναν αν δούμε τον κανονικό Ντουντού Σεαρένσε μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπάλα ξέρει και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ