Facebook Pixel O Oλυμπιακός σε ακτίνες
| 2012-02-06 01:15:00

O Oλυμπιακός σε ακτίνες

O Oλυμπιακός σε ακτίνες

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μπάλας Μέγερι: Στο α' μέρος ήταν διστακτικός, είχε λάθος εξόδους, οι οποίες πάντως δεν στοίχισαν στην ομάδα. Στην επανάληψη ήταν εξαιρετικός, σταθερός και με μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ίβιτς.

Ιβάν Μαρκάνο: Ο πυρετός έπεσε, ο Ισπανός έπαιξε βασικός και στα πρώτα λεπτά έσωσε στη γραμμή πριν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Είχε ένα κακό δεκάλεπτο όπως όλη η ομάδα, ωστόσο σε γενικές γραμμές έκανε ένα καλό ματς.
 

Φρανσουά Μοντέστο: Ξεκίνησε στα δεξιά είχε πολύ καλή συνεννόηση με τον Αμπντούν ενώ στο 43' έκανε μεγάλη προβολή στο σουτ του Λίνο. Στην επανάληψη έπαιξε στο κέντρο, δεν είχε κανένα πρόβλημα, ωστόσο στο τέλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Όλαφ Μέλμπεργκ: Εξαιρετικός ο Σουηδός έκανε πολύ καλό ματς, κέρδισε πολλές μονομαχίες και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας. Περιόρισε τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ, έχοντας πολύ καλή συνεργασία με τον Παπαδόπουλο.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο Αβράμ ήταν πολύ καλός και μαζί με τον Σουηδό κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα την επίθεση του ΠΑΟΚ. Έδωσε πολλές μάχες και βγήκε νικητής, έστω αν τελείωσε το ματς με ράμματα από το σχισμένο φρύδι.


Άριελ Ιμπαγάσα: Εξαιρετικός ο Αργεντίνος είχε ένα απίστευτο δοκάρι στην αρχή και αν έμπαινε η σουτάρα θα μιλάγαμε για το γκολ της χρονιάς. Έδωσε ώθηση στον Θρύλο, μοίραζε μπαλιές στα άκρα, άνοιγε διαδρόμους, ωστόσο ήταν και άτυχος, αφού στο 61' αποχώρησε τραυματίας.

Διαβάστε την υπόλοιπη κριτική στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags