Facebook Pixel Ο νέος ήταν… ωραίος!
| 2011-02-06 17:54:00

Ο νέος ήταν… ωραίος!

Ο νέος ήταν… ωραίος!

Με τη συνεργασία των «νέων» Ρίος και Νικουλάε, η Καβάλα με γκολ του Ρουμάνου φορ νίκησε 1-0 την Κέρκυρα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Νικουλάε λοιπόν άρχισε να… ξεπληρώνει τη μεταγραφή του, καθώς με το γκολ που σημείωσε στο 41` έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα σε μια Κέρκυρα που παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Αντίθετα, οι Καβαλιώτες πήγαν στην 5η θέση και βρίσκονται σε απόσταση 2 βαθμών από την ΑΕΚ…

Όσον αφορά στο ματς, οι γηπεδούχοι έφτασαν δίκαια στη νίκη ενώ στο 76` θα μπορούσαν να πετύχουν κι ένα δεύτερο γκολ με τον Ντουγκλάο, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Το φιλμ του αγώνα

90+4` Λήξη του αγώνα

85` Η Κέρκυρα δεν δείχνει ικανή να αντιδράσει

76` Κεφαλιά του Ντουγκλάο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντόπουλου

46` Έναρξη δευτέρου μέρους

45+1` Λήξη του πρώτου μέρους

43` Ο Ρίος έβγαλε μπαλιά στον Νικουλάε και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου ανοίγοντας το σκορ για την Καβάλα

20' Οι γηπεδούχοι έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία.

1` Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Χένρι Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Χργκόβιτς, Πφέρτζελ, Καρντόσο (69' Σιόντης), Ντικρόκ, Αμπντούν, Ονουάτσι (86` Περεϊρίνια), Νικουλάε (90` Γιάννου), Ρίος.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωσνταντόπουλος, Στολτίδης (46' Χαμπλ), Καλαντζής, Μίχος, Τσίγκας (65' Μαζνόφ), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Έπσταϊν, Γραμμοζης, Μακρής (78' Ιωάννου).


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags