Facebook Pixel «Είναι αδύνατο να παίζουμε πάντα καλά»
| 2011-02-06 18:39:00

«Είναι αδύνατο να παίζουμε πάντα καλά»

«Είναι αδύνατο να παίζουμε πάντα καλά»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά στη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ξάνθη, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος, αφού με τους τρεις βαθμούς πλησίασε ακόμα περισσότερο στον τίτλο.

 «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί η Ξάνθη είναι μία ομάδα που συνήθως δυσκολεύει τον Ολυμπιακό. Αυτό που μας επηρέασε από το παιχνίδι της Τετάρτης ήταν η κούραση που φάνηκε στο τέλος. Γι αυτό ξεκινήσαμε σε υψηλό ρυθμό στην αρχή για να βάλουμε γρήγορα το γκολ», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο επιχειρήσαμε να σκοράρουμε και πάλι για να μην έχουμε το άγχος στο τέλος. Όπως και να έχει η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική γιατί πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος και οι βαθμοί που κερδίζουμε μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών τόνισε:«Δεν ήξερα ότι υπήρχε ρεκόρ για τις συνεχόμενες νίκες. Σίγουρα είναι καλό για εμάς. Ήταν ιδιαίτερη μέρα, ήμασταν επηρεασμένοι από το χθεσινό μνημόσυνο της Θύρας 7. Ακόμα και η σιγή του ενός λεπτού μας συγκίνησε. Το αφιερώνουμε στον κόσμο. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε και τα υπόλοιπα ματς στο Καραϊσκάκη».  

Για την συνέχεια: «Το μυαλό μας τώρα είναι στο ματς με τον Αρη. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟ είναι πιο μακριά. Όσο εμείς κερδίζουμε 3 βαθμούς δυσκολεύουμε ακόμα περισσότερο τον αντίπαλο. Γι αυτό είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε τον Άρη. Θέλουμε να παίζουμε σαν να είναι όλα τα ματς τελικοί».  

Για την απόδοση των «ερυθρολεύκων»: «Είναι δύσκολο να παίξουμε όπως θέλουμε μερικές φορές. Πάντα πρέπει να παίζουμε χωρίς χώρο. Είμαστε περιορισμένοι και δεν μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει στο Καραϊσκάκη, το ίδιο όμως έγινε και στην Τούμπα. Όταν παίζεις χωρίς χώρο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνεις λάθος. Θα μας άρεσε πάντα να παίζουμε καλά αυτό όμως δεν είναι δυνατό. Πάντα κάνεις λάθη».

Για τις νίκες με 1-0: «Θα μας στενοχωρούσε πιο πολύ εάν χάναμε με 1-0 παρότι τώρα που κερδίζουμε. Είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα. Εάν είμαστε καλύτερη ομάδα και δεν μπορούμε εύκολα να σκοράρουμε, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό».

Για την επιστροφή του Ντουντού και την κούραση, σχολίασε: «Ο Ιμπαγάσα τα έχει δώσει όλα, σε υψηλό ρυθμό, η επιστροφή του Ντουντού μπορεί να μας δώσει περισσότερο αέρα, να ξεκουράσει και τον Μοδέστο. Ο Ιμπαγάσα όμως είναι ένας παίκτης που είναι σημαντικός στην ομάδα. Είναι σημαντική η επιστροφή του Ντουντού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags