Facebook Pixel «Θα τα πούμε με τους παίκτες…»
| 2011-02-06 19:34:00

«Θα τα πούμε με τους παίκτες…»

«Θα τα πούμε με τους παίκτες…»

Απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του στην ήττα του Πανιωνίου με 2-0 από τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος προανήγγειλε… συζητήσεις για εξηγήσεις.

«Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι, αφού πράγματα που αφορούν την ομάδα μου θα τα πούμε με τους παίκτες κατ’ ιδίαν», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Λεμονής που πρόσθεσε:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά προφανώς η σκέψη μας ήταν αλλού. Ήταν δίκαιη η νίκη του Εργοτέλη. Ουσιαστικά το ματς τελείωσε στο δεύτερο γκολ. Είχαμε δύο με τρεις φάσεις να μπούμε στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ».

Και συμπλήρωσε: «Όταν δεχόμαστε γκολ δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε. Πιθανόν να μην έχουμε τα ψυχικά αποθέματα. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπιζε η ομάδα και πριν αναλάβω. Το γρήγορο γκολ και η αποβολή του Κουμορτζί ήταν σημαντικά γεγονότα για την εξέλιξη του παιχνιδιού».

Αναφερόμενος στη μάχη για την παραμονή είπε ότι «θα συνεχιστεί στο ίδιο μοτίβο αυτή η περιπέτεια στην ουρά», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η κάκιστη αμυντική λειτουργία των «κυανέρυθρων» οφείλεται στην απουσία του Σιόβα, σχολίασε:

«Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολλές λύσεις, αλλά το πρόβλημά μας δεν είναι ένας παίκτης. Αυτό που μετράει είναι συνολικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας και στο πρώτο γκολ υπήρχε πρόβλημα στη συνολική συμπεριφορά της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags