Facebook Pixel «Σύντομα θα σκοράρω και εγώ…»
| 2011-02-06 21:28:00

«Σύντομα θα σκοράρω και εγώ…»

«Σύντομα θα σκοράρω και εγώ…»

Αισιόδοξος πως πολύ σύντομα θα μπορέσει να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, τόνισε πως θα βελιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.
 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έπαιξα για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα δεν βρίσκομαι στο επίπεδο που θέλω. Πιστεύω πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος», τόνισε αρχικά ο επιθετικός του Ολυμπιακού.

Ερωτηθείς πότε θα σκοράρει για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα, απάντησε: «Δεν έχει σημασία πότε θα σκοράρω εγώ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Παρόλα αυτά ελπίζω ότι σύντομα θα σκοράρω».

 Σχολιάζοντας το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα, ανέφερε: «Είχαμε ευκαιρίες και πριν το 1-0, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Σκοράραμε σε καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε, οι αντίπαλοι έψαξαν την ισοφάριση, αλλά εμείς πήραμε μία δίκαιη νίκη».

Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής μπήκε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό του νικηφόρου αγώνα με την Ξάνθη (1-0), αντικαθιστώντας τον Μάρκο Πάντελιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags