Facebook Pixel «Ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα»
| 2011-02-06 22:59:00

«Ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα»

«Ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έβγαλε το καπέλο στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ο «Δικέφαλος» είναι «η καλύτερη ομάδα, που αντιμετώπισα από τότε που είμαι στην Ελλάδα»!

«Θα ήθελα να πω δύο πράγματα. Πρώτον, γι΄ αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα σ΄ αυτό το γήπεδο, με τους φανταστικούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Πραγματικά, ήταν ένα πολύ όμορφο θέαμα. Δεύτερον, για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι η καλύτερη ομάδα, που αντιμετώπισα από τότε που είμαι στην Ελλάδα» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού αρχικά.

Οσον αφορά στο ματς, τόνισε: «Εμείς δεν παίξαμε τόσο καλά, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο χάσαμε πολλές δυνάμεις. Κι ο ΠΑΟΚ βέβαια έπαιξε με τον Ολυμπιακό, αλλά λόγω της νίκης, μπήκε με καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, παίζει καλά και μερικές στιγμές, πραγματικά δυσκολευτήκαμε.

Όταν μείναμε με 10, ήταν δύσκολο, και σε δύο τρεις περιπτώσεις είμαστε ικανοποιημένοι, που δεν δεχτήκαμε γκολ. Όταν το παιχνίδι πήγε στο 10 με 10, έγινε κατανοητό, ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν και είχε δύο αποβολές, δεν ήταν άγριο.

Θα πρέπει να πω ότι είδαμε σήμερα ένα τρίο διαιτητών, που ήλεγχε πολύ καλά το παιχνίδι και έκανε καλή δουλειά. Κερδίσαμε τρεις βαθμούς, έχουμε άλλα εννιά παιχνίδια, άρα εννιά τελικούς. Όπως πάντα λέω, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το πρωτάθλημα. Είμαστε πίσω, αλλά είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε περισσότερο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags