06/02/11 - 23:24

«Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν πήρε το ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός με δύο προσπάθειες νίκησε, είπε ο Μάκης Χάβος.

«Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»
39.970views 0shares

Για το παιχνίδι: «Συνήθως δίνουμε συγχαρητήρια στους παίκτες όταν κερδίζουν, αλλά σήμερα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια, που έκαναν, πατά την ήττα. Ο Παναθηναϊκός με δύο προσπάθειες, τη μία από στημένο, πήρε το παιχνίδι. Κάναμε καλή εμφάνιση, μας έλλειπε μόνο το γκολ. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Αν θα άλλαζε κάτι, αν ξεκινούσε πάλι το παιχνίδι; «Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα».

Για το ότι ο Σαλπιγγίδης έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο δεξιά: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από το πρώτο. Απλά βάλαμε τον Μουσλίμοβιτς, που είναι φορ περιοχής. Από την πλευρά του Σαλπιγγίδη δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις, απλά δεν ήρθε το γκολ. Άλλες φορές τα γκολ μπαίνουν εύκολα, άλλες όσο και να προσπαθείς, δεν μπαίνει η μπάλα μέσα».

Για τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που μεγάλωσε: «Ο στόχος μας είναι να βγούμε 1οι στα πλέι οφ. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη, η διαφορά με τον Παναθηναϊκό θα μειωθεί».

Για την απόδοση του Έτο: «Είμαι ευχαριστημένος, για πρώτη εμφάνιση. Έπαιξε σε δύο θέσεις και ανταποκρίθηκε. Πιο πολύ παίζει δεξί μπακ, αλλά οι ανάγκες του αγώνα, μας έκαναν να τον ξεκινήσουμε δεξί χαφ».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ