Facebook Pixel "Τώρα να τους δούμε, που τέλειωσαν τα ...φιλικά"
| 2011-02-06 23:46:00

"Τώρα να τους δούμε, που τέλειωσαν τα ...φιλικά"

"Τώρα να τους δούμε, που τέλειωσαν τα ...φιλικά"

Η νίκη στην Τούμπα, τέσσερις μέρες μετά την καλή εμφάνιση στο Κύπελλο με την ΑΕΚ, άλλαξε το κλίμα στον Παναθηναϊκό. Παρά το -7 οι πράσινοι ελπίζουν σε ανατροπή και τίτλο! Γιατί;

Όπως έλεγαν οι παίκτες του τριφυλλιού στα αποδυτήρια, στις επόμενες αγωνιστικές θα κριθούν πολλά. Όχι μόνο επειδή οι ίδιοι πιστεύουν πλέον περισσότερο στις ικανότητες της ομάδας τους, αλλά και γιατί ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα έχει δυσκολότερο πρόγραμμα από τα ματς που έδωσε από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα.

"Τώρα να τους δούμε, που τέλειωσαν τα ...φιλικά", έλεγαν με νόημα μετά τη σπουδαία νίκη στην Τούμπα. "Αν πάρουμε έξι βαθμούς στα δύο ντέρμπι, όλα γίνονται".

Τι πρόγραμμα περιμένει τους δύο διεκδικητές του τίτλου τις επόμενες αγωνιστικές:

Στην 22η, ο Ολυμπιακός θα παίξει Σάββατο (12/2) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Κυριακή (13/2) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά σε 25 μέρες την ΑΕΚ, μετά τα δύο ντέρμπι του Κυπέλλου, αυτή τη φορά ως γηπεδούχος.

Στην 23η, οι "αιώνιοι" θα ...σκοτωθούν μεταξύ τους στο "Καραϊσκάκη" (Σάββατο 19/2), σε ένα ντέρμπι που ενδέχεται να κρίνει πολλά.

Στην 24η, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο (Σάββατο 26/2), ενώ ο Ολυμπιακός θα πάει με τον Μανιάτη στη Νέα Σμύρνη, για να βρει τον Μήτρογλου και τον Γκαλίτσιο στον Πανιώνιο (Κυριακή 27/2).

Στην 25η, ο Ολυμπιακός παίζει με τον Εργοτέλη στο "Καραϊσκάκη", ενώ ο ο Παναθηναϊκός πάει στη Λάρισα (Κυριακή 6/3).

Στην 26η, ο Παναθηναϊκός πάει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Ηρακλή (Σάββατο 12/3), ενώ μία μέρα μετά (Κυριακή 13/3) εκεί θα βρεθεί κι ο Ολυμπιακός, με δύσκολη αποστολή στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Στην 27η, ο Ολυμπιακός έχει νέο ντέρμπι, με την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκη", ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα (Κυριακή 20/3).

Στην 28η, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καβάλα, ενώ ο Παναθηναϊκός πάει στις Σέρρες (Κυριακή 3/4).

Στην 29η, ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ολυμπιακός πάει στο Περιστέρι, για το ματς με τον Ατρόμητο (Κυριακή 10/4).

Τέλος, στην 30ή αγωνιστική, ο Ολυμπιακός παίζει με τη Λάρισα στο "Καραϊσκάκη", ενώ ο Παναθηναϊκός πάει στον Βόλο, για το ματς με τον άλλο Ολυμπιακό (Κυριακή 17/4).

Ποιος θα κάνει ...Ανάσταση πρωταθλητής; Βγάλτε τα κομπιουτεράκια, κάντε τους υπολογισμούς σας και ...υπομονή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags