Facebook Pixel «Δεν μας αφήνουν να το πάρουμε»
| 2011-02-07 00:07:00

«Δεν μας αφήνουν να το πάρουμε»

«Δεν μας αφήνουν να το πάρουμε»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0, ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα τόσο από το «τριφύλλι» όσο και από τον Ολυμπιακό, ωστόσο σημείωσε πως δεν τους αφήνουν να πάρουν τον τίτλο.

Ο Βιεϊρίνια που αναδείχθηκε κορυφαίος της σημερινής αναμέτρησης στην Τούμπα τόνισε: «Συμφωνώ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα και εμείς αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε όμως και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας…»
 
Για την απόδοση του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Επί 90 λεπτά παίξαμε καλά. Δεν ήρθε το γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, πρέπει να είμαστε πιο παθιασμένοι και να παίζουμε την κάθε φάση σα να είναι η τελευταία.  Ίσως χρειάζεται δουλειά και στο τελείωμα των φάσεων».
 
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πίσω από δεύτερη και πρώτη θέση, ο Πορτογάλος σχολίασε: «Είναι περίεργο. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα αλλά όλοι ξέρουν ότι όταν εμείς αγωνιζόμαστε έχουμε παραπάνω αντιπάλους από τους άλλους».
 
Στην τελευταία ερώτηση ζητήθηκε σχόλιο από τον Βιεϊρίνια για το ποια ομάδα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι καλύτερη για να πάρει το πρωτάθλημα: «Παίξαμε και με τους δύο και αποδείχθηκε ότι εμείς έχουμε την καλύτερη ομάδα. Άρα από τους τρεις ο ΠΑΟΚ θα δικαιούταν τον τίτλο… Εμάς όμως δεν μας αφήνουν να το πάρουμε το πρωτάθλημα…»   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags