07/02/11 - 00:02

Το έχει δει το έργο ο Μπέος, αλλά το μυρίστηκε και ο σκύλος!

Όπως έχετε καταλάβει εμείς εδώ πέρα είμαστε άγρια σκυλιά, όχι του σαλονιού. Και γι’ αυτό παρατηρούμε τα πάντα και δεν γράφουμε ό,τι μας κατέβει στο μυαλό. Είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι δικαιωνόμαστε συνέχεια σε τόσα πράγματα;

Το έχει δει το έργο ο Μπέος, αλλά το μυρίστηκε και ο σκύλος!
35.812views 0shares

Διαβάστε προσεκτικά τι γράφαμε στις 18 Δεκεμβρίου το βράδυ μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου:
18.12.2010 - 21:47

«Εμείς τα είπαμε από το ημίχρονο...

Μην πείτε, πάντως, ότι δεν σας προϊδεάσαμε. Στο sportdog τα μυριζόμαστε όλα όπως ήδη έχετε καταλάβει και να μας ακούτε όταν λέμε κάτι.

Στο ημίχρονο του αγώνα του ΟΑΚΑ γράψαμε και για την υπομονή του κόσμου που τελειώνει, αλλά και για τον Μπέο που δεν το υπολόγιζε στα χαμένα το παιχνίδι με τους πράσινους. Και βγήκανε όλα ένα προς ένα στο β΄ μέρος.

Ο Μπέος δεν είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Έχει αποκτήσει εμπειρία και ξέρει ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος, ειδικά όταν έχει τα χάλια του όπως ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο. Γι΄ αυτό κι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Δεν φοβίζει, άλλωστε, κανέναν ο φετινός Παναθηναϊκός που είναι για λύπηση.

Και τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου τον είχε για πλάκα τον Παναθηναϊκό. Να σας αποκαλύψουμε και κάτι ακόμα; Ο Μπέος εκεί που έτρωγε και υπολόγιζε φωναχτά πριν από λίγες μέρες πόσους βαθμούς θα έχει η ομάδα του σε λίγο καιρό, τον τοποθετούσε τον Ολυμπιακό Βόλου στην πρώτη εξάδα. Στο τσεπάκι του, δηλαδή, το ένιωθε ήδη το διπλό στο ΟΑΚΑ. Το αναφέραμε ήδη. Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν φοβίζει κανέναν».

Δείτε τώρα και την βαθμολογία σε τι θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά την ολοκλήρωση και της σημερινής αγωνιστικής!

Έκτος είναι, όπως το υπολόγιζε ο Μπέος, κι όποιος το έπιασε το δυνατό ραντάρ του σκύλου από τα μέσα Δεκεμβρίου!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ