Facebook Pixel «Επίθεση» της ΑΕΚ στο Mega για τα πλαστά εισιτήρια
| 2010-12-23 00:18:00

«Επίθεση» της ΑΕΚ στο Mega για τα πλαστά εισιτήρια

«Επίθεση» της ΑΕΚ στο Mega για τα πλαστά εισιτήρια

Τον τηλεοπτικό σταθμό, Mega, για αναληθές ρεπορτάζ στο θέμα των πλαστών εισιτηρίων κατηγορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης.

Αναλυτικά: «Με ιδιαίτερη έκπληξη ακούσαμε να αναφέρεται από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ότι η Εταιρία μας, μαζί με κάποιες άλλες ΠΑΕ, βρέθηκε στο "δόκανο" του ΣΔΟΕ, κατηγορούμενη για έκδοση πλαστών (!) εισιτηρίων στον αγώνα εναντίον της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 27 Νοεμβρίου του 2010.

Επειδή η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα, διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση και σε ό,τι μας αφορά θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Πράγματι, λίγο πριν την έναρξη του συγκεκριμένου αγώνα, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ πραγματοποίησε έλεγχο στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου και προέβη στην αφαίρεση για περαιτέρω έλεγχο των μηχανημάτων και των ηλεκτρονικών υπολογιστών που οι υπάλληλοι της ΠΑΕ χρησιμοποιούσαν εκείνη την ώρα για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων πλην όμως μετά τον έλεγχο που η υπηρεσία διενήργησε στα μηχανήματα και στο λογισμικό της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και τις εξηγήσεις-διευκρινήσεις, που κληθήκαμε να εκθέσουμε και που παρασχέθηκαν άμεσα από την Εταιρία μας, τα αρμόδια όργανα του ΣΔΟΕ κατανόησαν και αντιλήφθηκαν την ακεραιότητα της διαδικασίας και των καταγεγραμμένων στοιχείων και έτσι την ίδια ημέρα επεστράφησαν όλα τα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σεβόμενη απόλυτα τις διαδικασίες ελέγχου, και τη νομιμότητα που κάθε Εταιρία στη χώρα μας οφείλει να ακολουθεί, έχει καταθέσει συγκεκριμένα και αναλυτικά υπομνήματα, τόσο προς το Υπουργείο Οικονομικών, όσο και προς τη Διοίκηση του ΣΔΟΕ και έχει θέσει στη διάθεσή τους κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις ενέργειες ελέγχων του κράτους.

Μας προκαλεί ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση πως είναι δυνατόν ένας τηλεοπτικός σταθμός που διακρινόταν μέχρι σήμερα για το κύρος του και τον σεβασμό του προς την δεοντολογία, να προέβη τόσο ανεύθυνα και επιπόλαια στην αναπαραγωγή μιας τέτοιας "είδησης" η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στην Εταιρία μας και μάλιστα σε μια περίοδο όπου οι Έλληνες πολίτες διακατέχονται από ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι σε φαινόμενα φορολογικής ασυδοσίας. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε μέσα από ποιες διαδρομές προέκυψε η συγκεκριμένη "πληροφορία", την οποία ένα κανάλι που απευθύνεται σε μεγάλο αριθμό τηλεθεατών θα έπρεπε να ελέγξει πολλές φορές πριν τη μεταδώσει.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εμπλέκει το όνομα της ΠΑΕ ΑΕΚ σε τέτοιες υποθέσεις, ούτε να σπιλώνει την ομάδα μας ελαφρά τη καρδία. Επιφυλασσόμαστε δε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος για την προάσπιση των συμφερόντων μας και την αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας υποστούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags