23/12/10 - 01:24

Αντίθετοι με τα συνθήματα Παύλος και Θανάσης

Τη διαφωνία τους για τον τρόπο που διάλεξαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να διαμαρτυρηθούν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ εξέφρασαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι.

Αντίθετοι με τα συνθήματα Παύλος και Θανάσης
22.641views 0shares

Οι δύο ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ αμέσως μετά τη νίκη με 93-62 μίλησαν στην κάμερα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό κι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα συνθήματα που ακούστηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, πρόεδρος του μπασκετικού «τριφυλλιού» τόνισε πρώτος πως «απαγορεύεται, δεν εγκρίνω τέτοια πράγματα. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να είναι άψογοι και να μη μιλάνε και να λένε τέτοια συνθήματα. Βεβαίως και με στεναχώρησε. Όλα τα συνθήματα  που είναι ενάντια στον Παναθηναϊκό και κάθε παράγοντα του με στεναχώρησαν».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε πως «δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τα συνθήματα που ακουστήκανε. Απλώς το μόνο που θέλω να πω είναι να μην ξανά ακουστούν τέτοια συνθήματα και από την άλλη μεριά οι φίλαθλοι να βοηθάνε τον Παναθηναϊκό στις δύσκολες στιγμές».

Στη συνέχεια, πάντως, δεν παρέλειψε να τονίσει πως πάνω απ' όλα είναι ο σύλλογος: «Θέλω, λοιπόν, από τώρα μέσα από την καρδιά μου να πω πως όλοι πρέπει να βοηθήσουν όχι μόνο το μπάσκετ, αλλά κυρίως το ποδόσφαιρο το οποίο αυτή την στιγμή το έχει ανάγκη. Πάνω απ' όλα είναι ο Παναθηναϊκός».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ