Facebook Pixel Επιτέλους, ασφαλίστηκαν οι ποδοσφαιριστές...
| 2012-02-16 19:55:00

Επιτέλους, ασφαλίστηκαν οι ποδοσφαιριστές...

Επιτέλους, ασφαλίστηκαν οι ποδοσφαιριστές...

Ασφαλισμένοι θα αγωνίζονται πλέον οι ποδοσφαιριστές της Football League και Football Leadue 2 σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να ασφαλίσει του παίκτες και πλέον το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι.

Η ανακοίνωση:

«H FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι επετεύχθη συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική. Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Ένωσης καθώς και τα προστατευόμενα μέλη της οικογενείας τους έχουν καλυφθεί ασφαλιστικά έως και τις 30-6-2012».

Σε ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Διαγόρας προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/02) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αιτία; Οι οφειλές που υπάρχουν προς τον πρώην προπονητή, Παύλο Δερμιτζάκη και τους πρώην ποδοσφαιριστές, Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς, Τάσο Τριανταφύλλου.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ: «Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της ΠΑΕ Διαγόρας, λόγω της μη συμπληρώσεως του ποσού της εγγυητικής επιστολής.

Με άλλες αποφάσεις της ΕΕΑ, καταπίπτουν οι εγγυητικές επιστολές των ΠΑΕ: α) Νίκης Βόλου, για οφειλές προς τους Δ. Γιαννουλίδη, Β. Αμανετίδη και Σ. Σπάσιτς.

β) Ολυμπιακού Χερσονήσου, για οφειλές στους Ν. Μαραγκουδάκη και Γ. Αριστεινίδη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags