Facebook Pixel "Έχω ανάγκη να παίζω!"
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-18 22:38:00

"Έχω ανάγκη να παίζω!"

"Έχω ανάγκη να παίζω!"

Το παράπονό του για το λίγο χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ζεάν Μακούν!

Ο Καμερουνέζος μέσος μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, αποκάλυψε ότι θέλει να μείνει στο λιμάνι και μετά τη λήξη του συμβολαίου του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των "ερυθρόλευκων" στo Europa League και ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του στη «Real News»:

«Θέλω να παίζω. Εχω ανάγκη να παίζω. Θέλω να δίνω όλη τη δύναμή μου. Με την Ρούμπιν έπαιξα και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Στα προηγούμενα ματς δεν είχα παίξει. Ομως όλη η ομάδα έπαιξε καλά. Φυσικά και μου αρέσουν τα μεγάλα ματς. Σε κάθε παίκτη αρέσουν. Υπάρχει έξτρα κίνητρο σε αυτά και είναι λογικό».

Για την ευρωπαϊκή προοπτική του Ολυμπιακού: «Μπορούμε να πάμε μακριά στην Ευρώπη, να γίνουμε μια νέα Λιόν. Εχουμε την ποιότητα, τους καλούς παίκτες, τη διοικητική οργάνωση να το κάνουμε. Εχουμε τα πάντα για να πάμε μακριά στο Europa League. Το πόσο μακριά θα το δούμε. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να πάμε τελικό. Και εμείς θα το θέλαμε. Βλέπουν όλοι ότι υπάρχει μια καλή ευκαιρία για μας να ξεχωρίσουμε στο Europa League. Να δούμε όμως τη διαδρομή παιχνίδι-παιχνίδι».

Για την κούρσα στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Πριν από τον Παναθηναϊκό έχουμε σημαντικά παιχνίδια με τον Πανιώνιο, τον ΟΦΗ. Κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά. Δεν πρέπει από τώρα να σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Θα είναι λάθος. Αν έχουμε έναν πόντο διαφορά, τότε θα είναι σημαντικό. Φυσικά και είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό με βάση όσα έχουμε δε ως τώρα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Ολοι νομίζω το βλέπουν αυτό».

Για το μέλλον του στους Πειραιώτες: «Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου έχω μόνο τα παιχνίδια. Θέλω να παίζω. Θέλω να πάρουμε το νταμπλ και έχουμε και το μεγάλο ματς με την Ρουμπίν. Αυτό με απασχολεί τώρα και μετά οι αγώνες της επόμενης φάσης. Εχουμε χρόνο να μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό. Περνάω πολύ καλά και η καρδιά μου λέει: μείνε. Θέλω να μείνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags