Facebook Pixel Οι απειλές των Αρειανών σε Παμπορίδη
| 2011-02-07 22:17:00

Οι απειλές των Αρειανών σε Παμπορίδη

Οι απειλές των Αρειανών σε Παμπορίδη

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης αποκαλύπτει από το blog του πώς ακριβώς απείλησαν οι οπαδοί του Αρη τον Βασίλη Παμπορίδη, λίγες ημέρες πριν ανέβει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη.
 

«Μην τολμήσεις μ..ή κ…..α να έρθεις στο Χαριλάου να σφυρίξεις, γιατί αυτά που θα πάθεις θα είναι χειρότερα από αυτά πού έπαθες σήμερα»!

Αυτή είναι μία από τις απειλητικές ατάκες που εξαπέλυαν οι μανιασμένοι οπαδοί του Αρη (σύμφωνα με όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αλλά και την κατάθεση του ίδιου του παθόντος) προς τον διεθνή διαιτητή Παμπορίδη, την ώρα που τον προπηλάκιζαν στο γήπεδο του Κιλκίς.

Οι πληροφορίες μας, που προέρχονται από πολύ σοβαρή πηγή που έζησε τα γεγονότα από κοντά, «προαναγγέλλουν» με σαφήνεια το τι ακριβώς θα ζήσει ο Ολυμπιακός το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Όταν οι οπαδοί αποφασίζουν (κι’ αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου) να «παρέμβουν» μ’ αυτό τον βίαιο μάλιστα τρόπο, ακόμα και στους… ορισμούς των διαιτητών, ένας Θεός ξέρει τι άλλο προετοιμάζουν και ποιες συνθήκες καλλιεργούνται για το παιχνίδι που μπορεί για την ομάδα του Αρη να μην είναι κάτι ιδιαίτερο βαθμολογικά, αλλά θα σημαίνει πολλά για άλλους ενδιαφερόμενους.

Δεν γνωρίζω με ποιον ακριβώς διαιτητή θα ήταν ευχαριστημένοι οι οπαδοί του Αρη, να τον ζητήσουν επισήμως για τον αγώνα τους με τον Ολυμπιακό. Όμως, με την ενέργειά τους εισήγαγαν καινά δαιμόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη φορά, κατά την άποψή μου, που συμβαίνει μία τόσο βάναυση και απροσχημάτιστη επέμβαση στη λειτουργία του πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Παμπορίδης, είναι ο ενδέκατος διαιτητής που προπηλακίζεται κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Δηλαδή, οι Αρειανοί κατάφεραν να συμπληρωθεί ενδεκάδα δαρμένων διαιτητών. Και όλα αυτά, κάτω από την μύτη της πολιτείας και της ΕΠΟ, που δεν κατάφεραν ακόμη να βοηθήσουν αποτελεσματικά ούτε στην διαιτησία, ούτε στα προβλήματά της.

Οσο για το παιχνίδι του Σαββάτου, στο Χαριλάου, συνιστώ στον πρόεδρο της ΚΕΔ, τον κ. Τεροβίτσα, να έρθει σε επαφή και να διαπραγματευτεί με τον Σύνδεσμο Οπαδών του Αρη ώστε να εξασφαλίσει την συναίνεσή του για το πρόσωπο του διαιτητή που θα οριστεί. Μην τυχόν δηλαδή και είναι κανένας που δεν θα τους αρέσει.

Πηγή: Katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags