Facebook Pixel «Συγνώμη» και «βολές» κατά Αστυνομίας!
| 2011-02-07 22:39:00

«Συγνώμη» και «βολές» κατά Αστυνομίας!

«Συγνώμη» και «βολές» κατά Αστυνομίας!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη από τον κόσμο για όσα έγιναν στη θύρα 1 με την παρουσία οπαδών του Ηρακλή και εξηγεί τι έγινε και πώς δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζητά συγνώμη από τους Σερραίους φιλάθλους για την αντιμετώπιση που έτυχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανσερραϊκός – Ηρακλής στη θύρα 1. Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ για την αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση των φιλάθλων της, εκθέτει τη σειρά των γεγονότων:

Στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Ηρακλής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου όσο και στη δεύτερη που έγινε ανήμερα του αγώνα, αποφασίστηκε ο τρόπος αντιμετώπισης πιθανής οργανωμένης προσέλευσης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο δημοτικό γήπεδο Σερρών από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Συγκεκριμένα, στο πρακτικό της σύσκεψης από 1/2/2011 και στην με αριθμό πρωτοκόλλου 1003/2/2/15-θ / 1 Φεβρουαρίου 2011, απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Σερρών, κ. Δημήτρη Τσώτα αναφέρονται τα παρακάτω:

‘Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει εγγράφως, με κοινοποίηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, τους συνδέσμους φιλάθλων της για το γεγονός ότι δεν δόθηκαν εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ότι δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΉ και ότι δεν θα επιτρέπεται από την Αστυνομία η προσέγγιση και φυσικά η είσοδος στο γήπεδο των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ» και «Οι τυχόν μεμονωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που θα προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά θα εισέλθουν από τις θύρες και θα καταλάβουν στις κερκίδες τις θέσεις για τις οποίες κατέχουν εισιτήριο’.

Παράλληλα, στις 3 Φεβρουαρίου η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ με επίσημο έγγραφο της (Αριθμ. Πρωτ.:149) προς την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών ενημέρωνε τον επικεφαλής της για την πληροφορία που ήθελε φίλαθλοι του Ηρακλή να εισέρχονται οργανωμένα και με βίαιο τρόπο στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Επίσης, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και γενικός διευθυντής, Βασίλης Χρυσανθίδης προσήλθε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και προσκόμισε στο Διοικητή Τμήματος Τάξης, κ. Θωμά Σάνδρο, δημοσιεύματα αθλητικής εφημερίδας σχετικά με την προσέλευση των οργανωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τι λοιπόν εφαρμόσθηκε απ’ όλες αυτές τις αποφάσεις ; Ως προς τι οι συσκέψεις ; Και ποιος τελικά φέρει την ευθύνη ; Πως λειτούργησε για ανάλογο θέμα στο ματς Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags