Facebook Pixel Γι’ αυτό η ΑΕΚ κατάντησε κομπάρσος
| 2011-02-07 23:04:00

Γι’ αυτό η ΑΕΚ κατάντησε κομπάρσος

Γι’ αυτό η ΑΕΚ κατάντησε κομπάρσος

Στην ΑΕΚ δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο κι αυτό είναι γνωστό. Πολλοί παίκτες, όμως, δεν είναι τίποτα χαζοί. Το έχουν πιάσει το… νόημα. Προσπαθούν όσο μπορούν στα ντέρμπι και τα υπόλοιπα ματς τα γράφουν στο… χιόνι.

Δεν είναι ολοφάνερη η αδιαφορία πολλών ποδοσφαιριστών της Ένωσης στα θεωρητικά εύκολα ματς; Βαριούνται και παίζουν σαν… δημόσιοι υπάλληλοι. Με το ένα πόδι πάνω στο άλλο αραγμένοι περιμένοντας να μπει ο μισθός στην τράπεζα.

Στα ντέρπι, όμως, που θέλουν να φανούν για δικούς τους λόγους, όπως και σε αρκετά ευρωπαϊκά ματς, σκίζονται τα παιδιά και γι’ αυτό πάνε καλά.

Εκεί, μάλιστα. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Και την άλλη μέρα βλέπουνε διθυράμβους στις εφημερίδες. Ανεβάζουν το κασέ τους, δηλαδή, στα παιχνίδια που γίνεται ντόρος σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Κάνουν, λοιπόν, το… καθήκον τους στα τρία, τέσσερα ντέρμπι, αλλά για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν δίνουν μια. Και γι’ αυτό η ΑΕΚ έχει γίνει κομπάρσος στο πρωτάθλημα. Επειδή έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές με τέτοια νοοτροπία. Την πάρτη τους κοιτάνε πολλοί παίκτες. Κι αν δεν ήταν κάποιοι να πονάνε την φανέλα όπως ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας, ο Καφές και δυο, τρείς ακόμα, τότε η ΑΕΚ θα είχε βαρέσει διάλυση.

Γραμμένα τα έχουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι τα πιο πολλά ματς πρωταθλήματος κάποιοι παίκτες. Γι’ αυτό τη μια φορά ασχολούνται με το facebook, την άλλη ξενυχτάνε μετά από ήττες ή πάνε και κοιτάνε τα αποτελέσματα στο κουπόνι αμέσως με τη λήξη του ματς για να δούνε αν πιάσανε το στοίχημα.

Και τι θα γίνει τώρα; Θα βάλουνε μυαλό οι παίκτες επειδή τους έριξε γκάζια ο Χιμένεθ ή η διοίκηση για τα ξενύχτια; Τα ίδια δεν κάνανε και με Μπάγεβιτς; Τα ίδια δεν κάνανε και πριν αναλάβει ο Αδαμίδης;

Η κατάσταση στην ΑΕΚ έχει φτάσει στο απροχώρητο εδώ και χρόνια. Κι όσο δεν υπάρχει διοίκηση στιβαρή και με εκτόπισμα, τότε αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα θα συνεχίζονται. Ακόμα και τον Χιμένεθ έχουν του χεριού τους οι παίκτες. Ό,τι γουστάρουν κάνουν.

Και ο Ισπανός έχει κι αυτός απηυδήσει μ’ αυτά που βλέπει και κοιτάει πώς θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Έχει χάσει την μπάλα ο άνθρωπος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags