Facebook Pixel «Με Μπέο μόνο επιτυχίες»
| 2011-02-08 01:16:00

«Με Μπέο μόνο επιτυχίες»

«Με Μπέο μόνο επιτυχίες»

Αν και πολλοί έχουν τις… αντιρρήσεις τους για τον Αχιλλέα Μπέο, ο Σάκης Τσιώλης είναι ξεκάθαρος. «Είναι πολύ οργανωτικός και γνωρίζει το αντικείμενο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακό Βόλου για τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Ο Τσιώλης μίλησε στην εκπομπή της NOVA Super League Experts για την εντυπωσιακή πορεία του Ολυμπιακού Βόλου σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών μίλησε για την πρόκληση του κυπέλλου, για τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και για την μάχη του τίτλου και τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

Για τον Αχιλλέα Μπέο:«Σε αυτά τα δυο χρόνια που συνεργαζόμαστε με τον κύριο Μπέο ο Ολυμπιακός έχει μόνο επιτυχίες. Έχουμε μια άριστη συνεργασία γιατί ο κύριος Μπέος είναι πολύ οργανωτικός, γνωρίζει το αντικείμενο και φροντίζει να μην μας λείψει τίποτα από την ομάδα γεγονός που μας κάνει να δουλεύουμε απερίσκεπτοι με το μυαλό μόνο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου:«Η σημερινή Δευτέρα ήταν η πιο λυτρωτική από την αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό γιατί πετύχαμε μια σπουδαία νίκη φτάσαμε τους 28 βαθμούς και ήμαστε πάρα πολύ κοντά στο να πετύχουμε το βασικό μας στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πλέον δεν υπάρχει κανένα άγχος γιατί ότι και να πετύχουμε είναι κέρδος για μας και έξω από τους αρχικούς μας στόχους».

Για τον Ολυμπιακό:«Ο Ολυμπιακός με το ροστερ και την ποιότητα που διαθέτει θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του. Όπως λέει και ο Βαλβέρδε δημιουργεί ευκαιρίες δεν βάζει το γκολ τι στιγμή μάλιστα που έχει κατά τη γνώμη μου το πληρέστερο ρόστερ από τη μέση και μπροστά».

Για το Τζιμπρίλ Σισέ: «Ο Σισέ είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και εχει διάφορα από τους άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού. Στον πρώτο γύρο το παιχνίδι του ΠΑΟ ήταν προβλέψιμο καθώς στηριζόταν και επικεντρωνόταν στον Σισέ. Τώρα έχει αρχίσει να γίνεται πιο ορθολογικό καθώς ανεβαίνει αγωνιστικά ο Λέτο και μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι.

Ο Σισέ έχει ταυτιστεί με τον Παναθηναϊκό και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της ομάδας. Είναι ιδιαίτερα εκφραστικός στα παιχνίδια και τα αποτελέσματα της ομάδας του και για αυτό είναι χρήσιμος για την ομάδα και τους συμπαίκτες του ακόμα και όταν δεν παίζει».

Για την ΑΕΚ:«Η ΑΕΚ έχει πάρα πολλά διοικητικά προβλήματα που της στοίχησαν και αγωνιστικά;. Έχει κάποιους ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα ο Λυμπερόπουλος και ο Σκόκο που συνέβαλαν να πάρει η ΑΕΚ μερικές σημαντικές νίκες αλλά δεν έχει την σταθερότητα που απαιτείται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags