Facebook Pixel «Έχετε δει να πιάνουν κάποιον;»
| 2011-02-08 16:22:00

«Έχετε δει να πιάνουν κάποιον;»

«Έχετε δει να πιάνουν κάποιον;»

Για την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του Άρη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βασίλης Παμπορίδης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον τρομάζουν τέτοια περιστατικά.

«Ευτυχώς δεν δέχθηκα επίθεση σωματική, αλλά μόνο στο αυτοκίνητο. Όμως το πρόβλημα δεν είναι εκεί πέρα. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχει ένα μεγάλο γιατί... Δεν νομίζω πως μπορούν να κερδίσουν κάτι», είπε αρχικά στον «sentrafm» ο διαιτητής του συνδέσμου Κιλκίς και πρόσθεσε:

«Μας προβληματίζει αυτό το περιστατικό, αλλά δεν μας πτοεί. Κάποιοι μιλούν για προβοκάτσια, αλλά τριάντα άτομα προβοκάτσια; Δεν ξέρω... Υπεύθυνη είναι η Αστυνομία, αν και δεν πιστεύω πως θα τους βρει. Έχετε δει να πιάνουν κάποιον;».

Ο Παπαμπορίδης αναφέρθηκε αναλυτικά στο συμβάν: «Είχα πάει να παίξω ένα ντέρμπι στην ΕΣΠ Κιλκίς, γιατί μου αρέσει το τοπικό και άλλωστε από εδώ αναδείχθηκα. Υπήρξε μια πληροφορία πως θα ερχόντουσαν οι οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας από τον σύνδεσμο του Πολυκάστρου. Δεν πήγε όμως το μυαλό μου πως θα σπάσουν το αυτοκίνητο.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε αδικήθηκε ο Άρης από εμένα τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν έχουμε σκοπό να αδικήσουμε κάποια ομάδα. Πώς ένας παίκτης αστοχεί σε ένα πέναλτι ή ένας τερματοφύλακας τρώει ένα γκολ και στο τέλος χάνει η ομάδα τους; Εμείς κάνουμε λιγότερα λάθη από τους ποδοσφαιριστές. Αν δούμε στο εξωτερικό τι γίνεται, σας λέω πως αν τα κάναμε εμείς θα μας αλλάζανε από το ημίχρονο…».

Σε ερώτηση για το πότε θα βγει από το «ψυγείο» και θα επιστρέψει σε ματς της Σούπερ Λίγκα, απάντησε πως είναι θέμα του Βασίλη Τεροβίτσα, καταλήγοντας πως δεν σκέφτεται την αποχώρηση: «Δεν υπάρχει τέτοιος λόγος. Δεν έχω και τίποτα με την ομάδα και τους οπαδούς. Περασμένα ξεχασμένα. Ούτε σκέψεις κακές ούτε εκδίκησης. Όλα καλά. Ας αφήσουν τους διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags