Facebook Pixel Τα έχουν… πάρει με Χαβίτο!
| 2011-02-08 21:34:00

Τα έχουν… πάρει με Χαβίτο!

Τα έχουν… πάρει με Χαβίτο!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι είναι οι διοικούντες την Λα Κορούνια και ο προπονητής της, Μιγκέλ 'Άνχελ Λοτίνα, καθώς ούτε σήμερα έφτασαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη χρησιμοποίηση του Φρανθίσκο Χαβίτο.
 

Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου κατηγορούν τον Άρη για αυτή την καθυστέρηση. Την ίδια ώρα, πάντως, ο Γιάννης Κόντης διευκρίνισε μέσω του επίσημου ραδιοφώνου των κίτρινων ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν έχει ευθύνη για την καθυστέρηση.

Σχετικά δήλωσε: «Η υιοθεσία του συστήματος Transfer Master System και η πρόταση αυτή εμπεριέχει αρχικά στάδια, που εγκυμονούν κάποιους κινδύνους στην αρχή, όσο είναι άπειρες οι ομάδες. Αυτό συνέβη και στην περίπτωσή μας. Μέχρι να συνεννοηθείς με χώρες που δε μιλούν καλά αγγλικά, όπως συνέβη στην περίπτωση μας με τη Λα Κορούνια και μίλησε η δική μας υπάλληλος με τον Ισπανό υπάλληλο, μπήκαν λάθος στοιχεία. Βάζεις κωδικούς σε μία μεταγραφή.

Εμείς βάλαμε το σωστό κωδικό, σύμφωνα με τα χαρτιά που έγιναν για το transfer του Χαβίτο, ενώ η Λα Κορούνια έβαλε ότι τον παίρνει ελεύθερο. Ο κάθε κωδικός "ελεύθερος" η "μεταγραφή με πώληση" είναι διαφορετικό. Δεν υπήρχε ταύτιση σε αυτό και γι αυτό δεν έγινε.Αν υπάρχει ταύτιση, το σύστημα από μόνο του βγάζει ένα πράσινο σημείο. Η FIFA ήδη μόνη της αποφάνθηκε και έστειλε χαρτί στον Άρη ότι το λάθος έρχεται από την πλευρά της Λα Κορούνια και δε συμβαίνει τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags