Facebook Pixel Η εταιρεία έγινε… «πάθος»!
| 2011-02-08 22:04:00

Η εταιρεία έγινε… «πάθος»!

Η εταιρεία έγινε… «πάθος»!

Μπήκε στο νόημα ο Γόντικας, ο οποίος πλέον δεν βλέπει τον Παναθηναϊκό σαν εταιρεία, αλλά σαν ομάδα. «Εφικτή η ανατροπή για τον τίτλο».
 

Θυμάστε την συνέντευξη που είχε δώσει ο Δημήτρης Γόντικας το περασμένο καλοκαίρι και η οποία είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο, καθώς αντί για την λέξει ομάδα, είχε χρησιμοποιήσει καμιά 30αρια φορές την λέξη εταιρία; Ε, όποιος παρακολούθησε την σημερινή του συνέντευξη στο Nova θα παρατήρησε πως ο προεδρεύων αντιπρόεδρος έχει κάνει στροφή… 360 μοιρών.

Ο Γόντικας σήμερα μίλησε για μία ιστορική ομάδα, με ποδοσφαιριστές που βγάζουν πάθος και οι οποίοι μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το πρωτάθλημα.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Κοτσόλη:

«Μας δημιουργήθηκε ένα κενό από τον τραυματισμό του Καρνέζη. Έπρεπε να βρούμε κάτι για να θωρακίσουμε την ομάδα. Ξέραμε ότι είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε τον Στέφανο που ήταν ελεύθερος και όλα έγιναν καλά Είχαμε συνεννοηθεί και με τον προπονητή και την διοικούσα επιτροπή ότι παραχωρείται ο Φερνάντεζ. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Καρνέζη».

Για το θέμα με τον Σισέ:

«Εγώ μίλησα με τον Σισέ πριν 20 μέρες. Από την στιγμή που ο Πατέρας διέψευσε το δημοσίευμα προφανώς και συμφωνώ. Ο Σισέ είναι μαζί μας, είδατε πως έζησε το ματς στην Τούμπα. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Στο πρώτο μέρος ήταν στην σουίτα, στο δεύτερο στον πάγκο. Είδαμε εξαιρετικό ενδιαφέρον και πανηγύρισε και έξαλλα το γκολ του Νίνη. Ο άνθρωπος είναι σταρ και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Μας τιμά με την παρουσία του».

Για την ανατροπή:

«Πρώτα από όλα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα το ματς με την ΑΕΚ. Μετά από το ματς αυτό θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό. Ο στόχος είναι εφικτός. Τελειώνει μόνο όταν μαθηματικά δεν έχεις ελπίδες. Αυτό που μας απασχολεί είναι να παίζουμε όπως με την ΑΕΚ και στην Τούμπα. Αν παίζουμε έτσι όλα θα έρθουν. Και τα αποτελέσματα και η καλή πορεία. Η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει αγωνιστικούς προσανατολισμούς, να παίζει σαν ένας. Όλοι στην ομάδα έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας. Το πράγμα έχει μαζευτεί εκεί που θέλουμε».


Για την φιλοξενία στη Τούμπα:

«Είναι ο τρόπος που αρμόζει σε δύο μεγάλες ομάδες. Έτσι είναι και στα περισσότερα γήπεδα. Σωστά και τα μέτρα της αστυνομίας, χωρίς υπερβολές».

Για την αλλαγή στην ομάδα:

«Ο προπονητής έχει δώσει σωστές κατευθύνσεις και αυτό που εισπράττω από τους παίκτες είναι πάθος. Έχουμε εννιά δύσκολα ματς. Ο προπονητής έχει καταλάβει και που έχει έρθει και ποιοι είναι οι στόχοι μας. Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που παίζει η ομάδα».

Για τον τεχνικό διευθυντή:

«Είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει τις επόμενες εβδομάδες. Θα το δούμε οργανωμένα και μεθοδικά. Δεν βιαζόμαστε για την επιλογή».

Για τον Βύντρα:

«Έχει το προφίλ που θέλουμε. Είναι επτά χρόνια εδώ και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό. Παίζει πάντα σε ικανοποιητικό βαθμό και δεν αργήσουμε να συζητήσουμε συγκεκριμένα μαζί του. Τον θέλουμε μαζί μας».

Για την διοικούσα και τον Πολέμη:

«Είναι τιμή και ευτυχία να είμαι εδώ. Υπάρχει πολύ καλή σχέση των ανθρώπων που είναι στην διοικούσα. Ο Αδαμάντιος Πολέμης ασχολείται με θέματα που μας απασχολούν. Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό εξαρτάται και από την διάθεση των μετόχων. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλον. Σε όσες συναντήσεις που έχουμε κάνει είναι πολύ μεθοδικός και οργανωμένος».

Για την επόμενη μέρα:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος. Είναι μέγεθος που προσφέρει εχέγγυα για το μέλλον. Δεν μίλησε κανείς για χαμό. Έχουμε θέματα σοβαρά που πρέπει να εξετάσουμε. Από μόνος του ο Παναθηναϊκός έχει το μέγεθος να ανταπεξέλθει σε μεγάλα προβλήματα. Υπάρχει και το financial fair play που θα πρέπει πολύ σύντομα όλοι να το υπηρετήσουμε».

Για τον Ερασιτέχνη:

«Είναι θέμα αθλητικό. Δεν γίνεται να υπάρχει κρίση στην κοινωνία μας και να μην υπάρχει πρόβλημα και στον αθλητισμό. Εμείς σαν ΠΑΕ είχαμε συνάντηση για να βοηθήσουμε και νομίζω έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Ερασιτέχνη. Θα πορευτούμε όσο πιο κοντά γίνεται».

Για τον κόσμο:

«Πάνω από όλα να είναι πλάι μας. Είναι εξαιρετικά δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ και ας υπάρχει ευφορία μετά τα καλά αποτελέσματα. Είναι δικαιολογημένα ο κόσμος να χαίρεται από τα αποτελέσματα αλλά η ευφορία για εμάς κρατάει 24 ώρες. Όσοι είναι στην Παιανία ασχολούνται μόνο με το επόμενο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Στην Τούμπα κάναμε κατάθεση ψυχής και σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο και ο προπονητής. Εγώ θέλω να βλέπω κατάθεση ψυχής και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Και στα τελευταία ματς δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags