08/02/11 - 23:17

Αντί για πλονζόν, έκανε ...κωλοτούμπα!

Ο Στέφανος Κοτσόλης επέστρεψε σήμερα μετά από έξι χρόνια στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο, όμως, δεν είχε φύγει και με τον καλύτερο τρόπο για όσους θυμούνται καλά. Και ο sportdog θυμάται!  

Αντί για πλονζόν, έκανε ...κωλοτούμπα!
44.481views 0shares

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε «χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό μετά από τόσα χρόνια», ωστόσο στο παρελθόν είχε κάνει μια άλλη δήλωση που είχε «τσαντίσει» για τα καλά τον κόσμο της ομάδας.

«Θέλω να βγάλω από πάνω μου την ταμπέλα του Παναθηναϊκού!», είχε πει ο Έλληνας τερματοφύλακας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΣ» (4/10/2005), παίρνοντας το 2005 μεταγραφή για τη Λάρισα.

Αυτή η προ εξαετίας δήλωση περί ταμπέλας του Στέφανου Κοτσόλη είχε προκαλέσει τον εκνευρισμό σημαντικής μερίδας των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον αποδοκίμαζαν έπειτα - και για μεγάλο χρονικό - σε κάθε εμφάνιση του ως αντίπαλος του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, ο Κοτσόλης κατάλαβε λίγο αργότερα τη «γκάφα» του κι έσπευσε με νέες δηλώσεις να ανασκευάσει την επίμαχη φράση λέγοντας πως: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου. Εγώ είπα ότι θέλω να βγάλω την ταμπέλα του Παναθηναϊκού και εννοώ την ταμπέλα που έλεγε ότι σε δέκα χρόνια έπαιξα οκτώ παιχνίδια. Δεν άξιζα τέτοιας μεταχείρισης!», είχε πει ο Κοτσόλης αφήνοντας παράπονο για το γεγονός ότι έμενε επί χρόνια στη σκιά του Αντώνη Νικοπολίδη.

Σε εκείνη τη συνέντευξη στο «ΦΩΣ», πάντως, ο Στέφανος Κοτσόλης είχε πει κι άλλα πραγματάκια που είχαν ενοχλήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Όπως ότι «Μπασινά δεν έχει ο ΠΑΟ» σε μια περίοδο που είχε αποχωρήσει (επίσης με όχι καλό τρόπο) ο διεθνής μέσος από το «τριφύλλι», αλλά και ότι «θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντώνη Νικοπολίδη», ενώ ήταν ακόμα πολύ νωπή η αποχώρηση του διεθνή πορτιέρο για τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό.

Έχουν οι καιροί γυρίσματα, λοιπόν, στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, Στέφανε, γι’ αυτό εκείνη την εποχή θα ήταν καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς... 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ