Facebook Pixel "Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τιμωρούν την ομάδα!"
| 2012-03-01 19:11:00

"Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τιμωρούν την ομάδα!"

"Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τιμωρούν την ομάδα!"

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ, τα διοικητικά, τα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα  μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Παύλος Παπαϊωάννου.
 

Ο βετεράνος της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στον πειραματικό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό του aek-live.gr όπου αναφέρθηκε σε όλα όσα απασχολούν το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι πιστεύεις για το μέλλον της ομάδας;

Έτσι όπως είναι τα δεδομένα τώρα δεν υπάρχει καλό, κακό υπάρχει. Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και είναι στο αβέβαιο. Μία ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν μπορεί να ζήσει στο αβέβαιο.

Η επικείμενη επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη, θα βοηθήσει την ΑΕΚ;

Αυτό θα κριθεί στο μέλλον. Τώρα δεν μπορεί να φανεί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι εγγύηση τώρα. Όλοι κρινόμαστε στο Ο τέλος. Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι επιτυχείς αυτό.

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει τώρα για να βάλει η ΑΕΚ γερές βάσεις για το μέλλον;

Αυτό που πρέπει να γίνει από όλους είναι πρώτα απ' όλα να υπάρξει συσπείρωση των φιλάθλων, που δεν υπάρχει, και δεύτερο η συσπείρωση της διοίκησης. Όταν αυτά τα δύο σε συνδυασμό με την πλευρά των παικτών, αυτό το τρίπτυχο θα είναι η λύση που ψάχνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τι πιστεύεις για την πρόταση του Τροχανά;

Από την πλευρά του ο άνθρωπος προσπαθεί να συσπειρώσει όλες τις πλευρές. Είναι θετικό, όχι αρνητικό.

Η ΑΕΚ είναι σωστό που μένει στο ΟΑΚΑ, και γλυτώνει όμως αρκετά χρήματα, ή θα ήταν καλύτερο να πάμε στη Ριζούπολη;

Η ΑΕΚ έχει ένα κακό. Οι φίλαθλοι της ομάδας τιμωρούν την ομάδα πολύ άσχημα και απέχουν. Η λύση ΟΑΚΑ δεν είναι σωστή, η λύση της Ριζούπολης είναι. Το ξέρουμε ότι θα χωρέσουν 14.000 κόσμος, κάθε Κυριακή τόσοι θα είναι. Και αν πάει καλά η ομάδα θα είναι και περισσότεροι. Ενώ αν δεν τα πάμε καλά θα είμαστε όπως είμαστε τώρα στο ΟΑΚΑ, με λίγους και άδεια εξέδρα όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.


Η γνώμη σου για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ; Τι πρέπει να κάνει η ομάδα, να τους πουλήσει η να κτίσει ομάδα πάνω τους;

Αυτούς τους ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ τους έδωσε μία ευκαιρία. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να αξιοποιήσει αυτά τα ταλέντα και μένουνε ταλέντα. Το ένα είναι αυτό. Το άλλο είναι ότι τους χάνουμε πολύ εύκολα, γιατί δεν υπάρχει μία σταθερή διοίκηση προς το παρόν, που να μπορούν να αξιοποιήσουν αυτά τα ταλέντα με ένα συμβόλαιο. Και τα παιδιά αυτά μένουν αόριστα και δεν ξέρουν αν θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ ή αν θα παν κάπου αλλού. Είναι φυσικό φαινόμενο να θέλουν να φύγουν. Και κακός τους αφήνουν να φύγουν και χωρίς να παίρνει η ομάδα χρήματα. Έπρεπε να υπάρχει ρήτρα στους παίκτες για να μπορούν και αυτοί να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, και η ΑΕΚ να μπορέσει να έχει όφελος.

Ποια η άποψη σου για το φετινό αγωνιστικό κομμάτι;

Η ΑΕΚ δεν είναι αυτό που περιμέναμε φέτος. Περιμένα πολύ καλύτερα, αλλά δεν υπάρχουν λεφτά, και κάναμε μόνο μία μεταγραφή που είναι όνομα, τον Γκουντγιονσεν, που φάνηκε άτυχος ο άνθρωπος. Προσπαθήσαμε με ένα αστέρι να φέρουμε την ομάδα εις πέρας. Δεν μπορεί ένα άτομο να φέρει την άνοιξη. Αυτό αποδείχθηκε όταν τραυματίστηκε και δεν υπάρχει κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει στην θέση που θα έπαιζε.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags