Facebook Pixel "Θα φτάσουμε μέχρι την UEFA"
| 2012-03-01 21:30:00

"Θα φτάσουμε μέχρι την UEFA"

"Θα φτάσουμε μέχρι την UEFA"

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Θρασύβουλος, Νίκος Μανιακούρας, τόνισε: "θα κινηθούμε νομικά κατά της ΑΕΚ αν δεν τηρηθεί το συμφωνητικό".
 

"Έχω εδώ μπροστά μου το συμφωνητικό τόσο της ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και του ποδοσφαιριστή με τον Θρασύβουλο, βάσει του οποίου υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Όταν έφυγε ο παίκτης ο Θρασύβουλος δεν πήρε χρήματα γιατί πιστέψαμε στο ταλέντο και στην εξέλιξη του, οπότε τον δώσαμε στην ΑΕΚ με αγάπη κρατώντας αυτό το ποσοστό ώστε μελλοντικά να επωφεληθούμε και οι δυο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για οποιαδήποτε συμφωνία της με άλλη ομάδα, κάτι που όφειλε να κάνει από τη στιγμή που μας αφορά κι εμάς.

Αν υπάρξει οποιαδήποτε "σκιά" γύρω από τη μεταγραφή ή υποπέσει κάτι στην υπόληψη μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα φτάσουμε την υπόθεση στα άκρα ή ακόμα και στην UEFA/FIFA".

Σε ερώτηση που κάναμε για το αν έγινε κάποια αντιπρόταση να κρατήσει το 30% ο Θρασύβουλος, μας είπε:

"Δεν υπάρχει κάποια επικοινωνία με την ΑΕΚ για να σας πω κάτι τέτοιο. Δεν είμαι αρμόδιος στο συγκεκριμένο κομμάτι. Τέτοιες κινήσεις πάντως δεν αρμόζουν σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ, καθώς θυμίζουν άλλες εποχές.

Ξαναλέω, αν περάσει κάποιο εύλογο διάστημα και δεν έχουμε ενημέρωση, τότε θα κινηθούμε ανάλογα. Είναι τιμή μας που δουλέψαμε με αυτό το παιδί και ελπίζουμε να κρατήσει και από την πλευρά του τη συμφωνία".

πηγη: Sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags