Facebook Pixel "Mπουρλότο" στην Τσέλσι
| 2012-03-05 12:18:00

"Mπουρλότο" στην Τσέλσι

"Mπουρλότο" στην Τσέλσι

Δύο νεαροί παίκτες της Τσέλσι, ο Τζέικομπ Μέλις και ο Μπίλι Κλίφορντ, ενδέχεται να αποτελέσουν παρελθόν, λόγω της φάρσας που έκαναν με χειροβομβίδα καπνού στα αποδυτήρια, η οποία ξεσήκωσε μέχρι και τον ...Αμπράμοβιτς!

Η χειροβομβίδα είχε τοποθετηθεί στα αποδυτήρια των ρεζερβών της ομάδας το πρωί της Παρασκευής και μετά την έκρηξή της, ο χώρος γέμισε καπνούς, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν οι εγκαταστάσεις και να τρέξουν εκπαιδευμένοι πυροσβέστες για να ελέγξουν την κατάσταση.

Για περίπου μία ώρα, ο χώρος παρέμεινε άδειος και σε κατάσταση ...συναγερμού, με τον κόσμο να περιμένει με αγωνία. Αρκετοί έκαναν λόγο για δολιοφθορά, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν απλά μία φάρσα!

Ο Μέλις, ο οποίος έκανε πέρυσι ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κλίφορντ ήταν υπεύθυνοι και πλέον αντιμετωπίζουν κυρώσεις. Αρχικά, τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα αγωνιστούν ματς των ρεζερβών με την Άρσεναλ, ενώ τους είπαν να μείνουν μακριά από τις εγκαταστάσεις της ομάδας!

Ο 19χρονος Κλίφορντ είναι βασικός στις ρεζέρβες και το καλοκαίρι που μας πέρασε υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον σύλλογο, ενώ ο 21χρονος Μέλις αποκτήθηκε πριν από πέντε χρόνια από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και αποτελούσε μία από τις μεγάλες ελπίδες των "μπλε".

Ωστόσο, ο εκτελεστικός διευθυντής Ρον Γκουρλάι είναι ...έξαλλος, ενημέρωσε τον Αμπράμοβιτς και είναι πιθανόν να... διώξει μια και καλή τους δύο ποδοσφαιριστές

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που περίεργα περιστατικά συμβαίνουν στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι. Πέρυσι είχε ανακαλυφθεί στα αποδυτήρια ένα τεράστιο μαχαίρι, το οποίο στη συνέχεια υποστηρίχθηκε ότι άνηκε σε εργάτη, που το είχε ξεχάσει.

Τον προηγούμενο Ιανουάριο ο Άσλεϊ Κόουλ είχε φέρει ένα αεροβόλο όπλο στην προπόνηση και είχε τραυματίσει στο πόδι στέλεχος του συλλόγου!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags