Facebook Pixel Στο ντέρμπι, εσύ αποφασίζεις!!!
| 2012-03-07 22:29:00

Στο ντέρμπι, εσύ αποφασίζεις!!!

Στο ντέρμπι, εσύ αποφασίζεις!!!

Μέχρι και τον δημοσιογράφο που θα σχολιάζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό μπορεί να διαλέξει, μετά από μια πρωτοποριακή ενέργεια της NOVA, ο κάθε συνδρομητής!


Όπως θα θυμάστε οι περισσότεροι, πριν χρόνια υπήρχε στο MEGA μια σειρά στην οποία το τέλος το αποφάσιζε ο τηλεθεατής και είχε τίτλο «Εσύ αποφασίζεις». Πλέον και στο ποδόσφαιρο η NOVA κάνει περίπου το ίδιο, μιας και ο κάθε συνδρομητής θα μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις επιλογές τον σχολιαστή που θέλει για το μεγάλο ντέρμπι της 18ης Μαρτίου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Οι επιλογές είναι Ισίδωρος Πρίντεζης και Άγγελος Στυλιάδης, Κώστας Γκόντζος, Νίκος Γέμελος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της NOVA γι' αυτή την όντως πρωτοποριακή υπηρεσία έχει ως εξής: «Με μια ακόμη μεγάλη καινοτομία, η Nova αποθεώνει τη δυνατότητα επιλογών των συνδρομητών της, στο ντέρμπι της χρονιάς, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στις 18 Μαρτίου. Ειδικότερα, η Nova καινοτομεί και στον τρόπο ηχητικής μετάδοσης του αγώνα, παρέχοντας την πλήρως προσωποποιημένη μετάδοση, μέσα από τη δυνατότητα επιλογής 3 διαφορετικών σχολιασμών στη μετάδοση από Novasports1 & NovasportsHD:

• Των Ισίδωρου Πρίντεζη και Άγγελου Στυλιάδη στον σχολιασμό της Nova.
• Του Κώστα Γκόντζου
• Του Νίκου Γέμελου

Έτσι οι «πράσινοι» και οι «ερυθρόλευκοι» συνδρομητές Nova, θα έχουν τη δυνατότητα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, να απολαύσουν και να ζήσουν την ένταση του ντέρμπι και μέσα από την οπτική γωνία της αγαπημένης ομάδας τους, όπως αυτή θα εκφραστεί από τους δύο αναγνωρισμένους δημοσιογράφους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν σχολιασμό από το τηλεχειριστήριο τους και να «ακούσουν» το ντέρμπι ζωντανά στα χρώματα της ομάδας τους! Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο www.forthnetgroup.gr

Υπενθυμίζεται ότι η Nova παράλληλα θα παρέχει και την πρώτη 3D παραγωγή και μετάδοση στην Ελλάδα για το ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3D και HD μετάδοσης στους συνδρομητές της.

Συνολικά, η Nova με σκοπό να παρέχει την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία στο συνδρομητικό της κοινό, εισάγει 2 μοναδικές στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα καινοτομίες στο ντέρμπι της χρονιάς:

• Την πρώτη πλήρως ελληνική 3D παραγωγή και μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα
• Την πλέον προσωποποιημένη δυνατότητα παρακολούθησης του ντέρμπι, με δυνατότητα επιλογής 3 σχολιασμών, ενός «πράσινου», ενός «ερυθρόλευκου» και του Nova σχολιασμού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags