Facebook Pixel Πληρώνει... κερατιάτικα για Ντάντομο
| 2012-03-08 18:34:00

Πληρώνει... κερατιάτικα για Ντάντομο

Πληρώνει... κερατιάτικα για Ντάντομο

Δεν είναι μόνο ο Μανόλο Χιμένεθ (μαζί με τους συνεργάτες του αν και κάποιοι εξ αυτών δεν πιέζουν να πάρουν τα δεδουλευμένα τους διπλασιάζοντας, ως έχουν το δικαίωμα, το ποσό) που έχει προσφύγει στην FIFA ζητώντας τα χρήματα που του οφείλονται από την ΑΕΚ. Είναι και ο Κλαούντιο Νταντόμο!

Στον τελευταίο η ΑΕΚ χρωστούσε 120.000 ευρώ, άφησε το θέμα να περάσει, ο παίκτης έκανε υπομονή, ωστόσο βλέποντας πως η διοίκηση Αδαμίδη δεν έδειχνε μεγάλη... συγκίνηση να τον ξοφλήσει, πιέζοντας τους μετόχους να δώσουν τα χρήματα για να καλυφθεί το χρέος ώστε να μη διπλασιαστεί, προχώρησε σε καταγγελία. Ο Νταντόμο λοιπόν είχε να λαμβάνειν 120.000 ευρώ από την ΑΕΚ και τώρα περιμένει 190.000 ευρώ! Συν 70.000 ευρώ δηλαδή, επειδή τα πάντα είναι στο έλεος του... Θεού. Για τον Νταντόμο πάντως υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία να πάρει τα χρήματά του σε δόσεις (και να υπογράψει για την αδειοδότηση) ωστόσο δεν παραιτείται από τις επιπλέον 70.000 ευρώ που δεν θα αξίωνε καν αν το θέμα του είχε διευθετηθεί στην ώρα του!

Όσον αφορά την υπόθεση Χιμένεθ, σύμφωνα με όσα τονίζονται από την ΠΑΕ θα ζητηθεί από τον Σταύρο Αδαμίδη να επέμβει! Καλά διαβάσατε! Στη διοίκηση θεωρούν πως επειδή γνωρίζονται προσωπικά Αδαμίδης και Χιμένεθ, ο πρώτος μπορεί να πείσει τον δεύτερο να πάρει τα χρήματά που του οφείλονται με έναν νέο διακανονισμό των 4 δόσεων. Τώρα κατά πόσο μπορεί να πειστεί πλέον ο Χιμένεθ, που έχει κάνει υπομονή κι αυτός, από τον Αδαμίδη με τον οποίο είχε συμφωνήσει φεύγοντας να πάρει μόνο τις οφειλές του σε δόσεις και τελικά μόνο η πρώτη δόση του κατατέθηκε είναι ένα άλλο ζήτημα.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ συνεχίζει να πληρώνει τα... κερατιάτικα των Αδαμίδη και των μετόχων οι οποίοι δεν κάλυψαν τις οφειλές τους και τώρα αναγκάζεται να τους καταβάλλει περισσότερα χρήματα. Και φυσικά έτσι όπως έχει η κατάσταση με τους μετόχους να μην παίρνουν τη... φόρα να ξεχρεώσουν τις οφειλές που δημιούργησαν οι ίδιοι με την κωλυσιεργία τους και οι «μπροστινοί» που έβαλαν και δεν τους πίεζαν ποτέ να κάνουν το χρέος τους, μπορεί και στο άμεσο μέλλον να δούμε κι άλλες περιπτώσεις Χιμένεθ και Νταντόμο.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags