Facebook Pixel «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»
| 2011-02-09 18:30:00

«Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

«Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος μέσα από το blog του ζητάει από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή και να τους βοηθήσει να νικήσουν την ΑΕΚ.
 

Αναλυτικά:

Φίλοι μου

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Η ομάδα μας όπως βλέπετε από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνεται και καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήθελα πολύ κι εγώ να βοηθήσω αλλά ο τραυματισμός δεν μου το επέτρεψε. Αν όλα πάνε καλά την Κυριακή θα είμαι κι εγώ δίπλα στους συμπαίκτες μου, αφού και σήμερα δεν ένιωσα να με ενοχλεί το πόδι μου στο πρόγραμμα που ακολούθησα.

Συνεχίζουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι του τίτλου και θα κάνουμε τα πάντα να τον κατακτήσουμε και πάλι.

Η προσπάθειά μας αυτή την Κυριακή έχει αντίπαλο την ΑΕΚ ξανά, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Θα είναι διαφορετικό σίγουρα από το ματς του Κυπέλλου αλλά με εσάς στο πλευρό μας θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σίγουρα είναι καθοριστικό, όμως πρώτα πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ, για αυτό σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.

Φιλικά, Τζιμπρίλ

Πηγή: Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags