Facebook Pixel «Ο Καστίγιο δεν χρωστάει απαντήσεις στον Ολυμπιακό»
| 2011-02-09 21:22:00

«Ο Καστίγιο δεν χρωστάει απαντήσεις στον Ολυμπιακό»

«Ο Καστίγιο δεν χρωστάει απαντήσεις στον Ολυμπιακό»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει μέσα από το blog του για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό και εξηγεί γιατί ο Νέρι Καστίγιο θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης.

Αν το ματς του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό γινόταν στον Καραϊσκάκη ο Νέρι Καστίγιο θα ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Πως θα τον υποδεχθούν κτλ. Επτά χρόνια σε μια ομάδα είναι η μισή ποδοσφαιρική ζωή για ένα αθλητή. Δεν ξεχνιέται εύκολα. Το πρώτο αντάμωμα του Καστίγιο με την πρώην ομάδα του όμως γίνεται στην έδρα του Άρη. Όχι ότι ο Μεξικανός δεν θα είναι και πάλι στο επίκεντρο. Πάντα εμείς οι ρεπόρτερ, πριν από σημαντικά παιχνίδια ψάχνουμε τους συνδετικούς κρίκους μεταξύ των δυο ομάδων.

Ο Αβραάμ ξεθώριασε πια και ουδείς στον Άρη ασχολείται μαζί του. Ο Καστίγιο όμως πουλάει. Να σου αφιερώματα του τύπου «χρωστάει μια απάντηση» ή «έχει μεγάλο κίνητρο».   

Όχι κύριοι ο Καστίγιο δεν έχει να δώσει καμία απάντηση στον Ολυμπιακό. Εκεί στον Πειραιά τον ξέρουν από την καλή και από την ανάποδη. Στον εαυτό του χρωστάει κάποιες απαντήσεις και στο τεράστιο ταλέντο που άφησε να μείνει στο περιθώριο με τις λανθασμένες επιλογές του από το καλοκαίρι του 2007. Τα χρήματα είναι ωραία αλλά καμιά φορά δεν φέρνουν την ευτυχία. Δόξα τω Θεό ο Νέρι έχει αποταμιεύσει πια αρκετά ουκρανικά δολάρια. Η καριέρα του όμως, που βρίσκεται σε πτώση χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα. Ο Άρης είναι μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να επαναπροσδιορίσει τη θέση του ως ποδοσφαιριστής στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος και έτσι λειτουργεί και φέρεται. Τα τρία χρόνια που πέρασε στην… ξενιτιά, μεγάλωσε, ωρίμασε, έβαλε μυαλό. Θέλει όσο τίποτα άλλο να ακούσει ξανά το όνομά του να γίνεται τραγούδι στην κερκίδα, να χορεύει την αντίπαλη άμυνα με τις ντρίμπλες του. Θέλει αλλά ακόμη δεν μπορεί. Το σώμα του δεν ανταποκρίνεται, η γνωστή του έκρηξη δεν έχει επανέρθει. Για αυτό και δεν βιάζεται. Δουλεύει σκληρά και όταν είναι έτοιμος θα το καταλάβουμε όλοι. Αρκεί να μην αργήσει πολύ γιατί απομένουν μόνο εννιά παιχνίδια…

Υ.Γ Κάποιοι θέλησαν να κάνουν τον Γιάννη Κόντη πρωταγωνιστή του ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό εξαιτίας της σχέσης του με τον Νικόλα Πατέρα, για την οποία παρεμπιπτόντως ουδέποτε κρύφτηκε. Όπως και το ότι είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού από μικρό παιδί. Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με τον Άρη είναι μισό πρωτάθλημα και η παλιά δοκιμασμένη συνταγή της δημιουργίας κλίματος βγήκε από το συρτάρι. Έλα όμως που οι εμπνευστές του σχεδίου εκτέθηκαν από τα γεγονότα.


Πηγή: Sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags