Facebook Pixel Θέλουμε 2,5 εκατ. ευρώ
| 2012-03-10 22:28:00

Θέλουμε 2,5 εκατ. ευρώ

Θέλουμε 2,5 εκατ. ευρώ

Αυτό το ποσό ζήτησε ο Ανδρέας Δημητρέλος από τον Νίκο Νοτιά ύστερα από μακρά τηλεφωνική συζήτηση. Τι απάντησε ο δεύτερος.

Εντείνονται οι επικοινωνίες ανάμεσα στον Νίκο Νοτιά και τον Ανδρέα Δημητρέλο, όσο πλησιάζουμε την 20η Μαρτίου, ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης για τις διακανονισμένες οφειλές της ΠΑΕ προς νυν και πρώην παίκτες. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΑΕΚ, είχαν μακρά τηλεφωνική συζήτηση, βάζοντας ουσιαστικά μία και καλή κάτω όλα τα δεδομένα και εξηγώντας το πώς έχουν τα πράγματα. Η Ένωση θα πρέπει να καταβάλει σε 10 μέρες κοντά στα 3 εκατ. ευρώ σε ποδοσφαιριστές, όπως έχει δεσμευτεί απέναντι στην ΟΥΕΦΑ, με οποιοδήποτε μικρότερο ποσό να θεωρείται... καταστροφικό για την ομάδα, αφού θα θεωρηθεί αναξιόπιστη. Έτσι λοιπόν ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε στον Νίκο Νοτιά πως αν σκοπός του είναι να βάλει χρήματα για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, θα πρέπει να το κάνει καταβάλλοντας 2,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης δόσης από τις διακανονισμένες οφειλές.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, αφού πρώτα επικαλέστηκε πως πολλάκις έχει κληθεί στο παρελθόν να βάζει χρήματα, χωρίς ουσιαστικά αυτά να έχουν κάποιο αντίκρισμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να δω για ακόμα μία φορά τα χρήματα να πετιούνται», δεν παρουσιάστηκε καθόλα αρνητικός, χωρίς βεβαίως να τονίζει πως θα βάλει και αυτό το ποσό. Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν απάντησε αρνητικά, αλλά ανανέωσαν την επικοινωνία τους για αύριο βράδυ (ή ξημερώματα Δευτέρας), όπου θα πάρει ξεκάθαρη θέση για το τι θα πράξει, αφήνει κάποια σημάδια αισιοδοξίας.

Το σημαντικότερο ερωτηματικό του Νοτιά έχει να κάνει με το αν με αυτά τα χρήματα η ΑΕΚ θα έχει... αύριο. Δηλαδή, όπως φάνηκε από τις τοποθετήσεις του, θέλει μία ουσιαστική λύση και παράλληλα ένα βιώσιμο πλάνο για το μέλλον, που δεν θα τον αναγκάσουν και πάλι να χρηματοδοτεί μόνος του την εταιρία. Από την πλευρά του ο Δημητρέλος έδωσε κάποιες απαντήσεις επί του θέματος, έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο και πως μπορεί η ΑΕΚ να ξεπεράσει και φέτος τον σκόπελο της αδειοδότησης, ποντάροντας πολλά σε μία γενική συσπείρωση του κόσμου. Πλέον αυτές οι λύσεις εξετάζονται από τον Νοτιά, πριν αυτός δώσει την τελική του απάντηση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μία μαζική παρουσία των Ενωσιτών στο αυριανό ντέρμπι να κάνει ακόμα πιο... εύκολη την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ώστε να βάλει αυτά τα 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία, βλέποντας και τον κόσμο να ανταποκρίνεται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ομάδας.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags