Facebook Pixel Η «Θύρα 7» 20.000 ευρώ, τα… σπρώχνει και ο Μαρινάκης!
| 2011-02-09 23:17:00

Η «Θύρα 7» 20.000 ευρώ, τα… σπρώχνει και ο Μαρινάκης!

Η «Θύρα 7» 20.000 ευρώ, τα… σπρώχνει και ο Μαρινάκης!

Λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βρέθηκε σήμερα, με την βοήθεια των φιλάθλων και γνωστών επιχειρηματιών που αγαπούν την ομάδα.

Αρχικά, έγινε γνωστό πως η«Θύρα 7» και το σύνολο των συνδέσμων του Ολυμπιακού στην επαρχία θα είναι σε θέση, σε περίπου δεκαπέντε ημέρες, να συνεισφέρουν ποσό που θα υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την οικονομική στήριξη της ομάδας  πόλο γυναικών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσφερε τη συμβολική ενίσχυση των 5.000 ευρώ.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, πήγε χθες στα γραφεία του συλλόγου για να παραλάβει από τον αντιπρόεδρο του ερασιτέχνη Νίκο Καραχάλιο την επιταγή. Αφού ευχαρίστησε το Νίκο Καραχάλιο και ζήτησε να μεταφέρει και τις ευχαριστίες όλων των αθλητριών στον πρόεδρο της ΠΑΕ τόνισε: «Είναι μια επιβράβευση της προσπάθειας μας αυτή η κίνηση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια του. Εμείς δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στο φάιναλ φορ και να διεκδικήσουμε το Τσάμπιονς Καπ. Τους θέλουμε όλους κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια».

Στο σημείο αυτό, πρέπει να τονίσουμε πως ο Μαρινάκης πριν από λίγες ημέρες είχε δώσει 150.000 ευρώ για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags