Facebook Pixel Επιστρέφει ο Κάρλος...
| 2012-03-14 19:00:00

Επιστρέφει ο Κάρλος...

Επιστρέφει ο Κάρλος...

Στην αρχική 11άδα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να επιστρέψει ο Χοσέ Κάρλος λόγω των απουσιών που αντιμετωπίζει η Ένωση με τον Νίκο Κωστένογλου να δοκιμάζει στην προπόνηση της Τετάρτης σχήμα για το ματς κόντρα στους Αρκάδες


Η ομάδα του Δικέφαλου αετού δεν θα έχει στη διάθεσή της τους τιμωρημένους Βάργκας και Λαγό.Έτσι ο προπονητής της Ένωσης σχεδιάζει τα πλάνα του χωρίς τους δύο παίκτες. Έτσι στη θέση του Κολομβιανού που στα τελευταία ματς αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Λυμπερόπουλο θα αγωνιστεί ο Χοσέ Κάρλος.

Όσον αφορά τις άλλες θέσεις, ο Κωνσταντόπουλος που ήταν αλάνθαστος και με σημαντικές επεμβάσεις στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα πάρει ξανά φανέλα βασικού. Στην άμυνα θα παραμείνει το δίδυμο Μανωλά-Κοντοέ που έχει δέσει πολύ καλά (έτσι και αλλιώς ο Δέλλας συνεχίζει με φυσιοθεραπεία) και στα άκρα ο Αργυρίου με τον Καράμπελα, αφού ο Γεωργέας θα εκτίσει τη μια από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του στο ματς με την Τρίπολη.

Στα χαφ η παρουσία του Καφέ θεωρείται δεδομένη και από εκεί και πέρα παίζεται η συμμετοχή του Μάκου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει. Αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν αποκλείεται τη θέση του να πάρει ο Ρίκκα.

Στις πτέρυγες αριστερά θα παίξει ο Λεονάρντο και στα δεξιά διεκδικούν φανέλα ο Κλωναρίδης με τον Σιαλμά. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά ο Λύμπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags