Facebook Pixel Τελικά, ποιος είναι το φαβορί για το ντέρμπι;
| 2012-03-17 00:28:00

Τελικά, ποιος είναι το φαβορί για το ντέρμπι;

Τελικά, ποιος είναι το φαβορί για το ντέρμπι;

Πολύς κόσμος έχει μπερδευτεί. Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ ως φαβορί για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ φερόταν ο Ολυμπιακός, όμως ένα κακό μισάωρο στο ματς με τη Μέταλιστ, έριξε νερό στον μύλο της κουβέντας.

Ο Ολυμπιακός εμφανιζόταν ως φαβορί και επειδή πέρασε μπροστά στην βαθμολογία, αλλά κι επειδή τον τελευταίο καιρό έδειχνε πολύ ανεβασμένος αγωνιστικά. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έκανε γκέλες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ενώ έχει χάσει και τον Λέτο.

Ήρθε, όμως, το ματς με τη Μέταλιστ και η τράπουλα ανακατεύτηκε ξανά απ’ ό,τι φαίνεται. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο αποκλείστηκε, αλλά είχε κι απώλειες παικτών από τραυματισμούς, ενώ έδειξε τρομερά κουρασμένος στο β’ μέρος. Και σα να μην έφτανε αυτό, κλονίστηκε κάπως η εμπιστοσύνη που υπήρχε στον Μέγιερι μετά από τις γκάφες που έκανε στα γκολ.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό οι παίκτες έβλεπαν το χρώμα του χρήματος, αφού πήραν κάποια από τα οφειλόμενα μετά από καιρό και το ηθικό τους ανέβαινε αρκετά. Εκτοξεύθηκε, μάλιστα, η ψυχολογία τους όταν είδαν την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ και την κατάρρευση του β' μέρους.

Εντάξει, το έχουμε εμπεδώσει ότι στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί. Κρίνοντας, όμως, απ’ όσα έχουμε δει ως τώρα στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός των τελευταίων αγωνιστικών είχε το πάνω χέρι αν όχι για το διπλό, σίγουρα για ένα «Χ», που έτσι κι αλλιώς τον βολεύει, δεδομένου του +4.

Έτσι, όμως, όπως ήρθαν τα πράγματα τα τελευταία 24ωρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι χαμένος από χέρι. Ο κόσμος του θα τον στηρίξει, οι παίκτες έχουν φτιαχτεί για τη νίκη που θα ξαναβάλει τον Παναθηναϊκό στην μάχη τίτλου και γενικά το κλίμα δείχνει να έχει αλλάξει.

Ποιος είναι το φαβορί, λοιπόν; Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός; Εσείς τι λέτε;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags