Facebook Pixel Ένα διπλό για να ξεχάσουν... (ΦΩΤΟ)
| 2012-03-17 21:27:00

Ένα διπλό για να ξεχάσουν... (ΦΩΤΟ)

Ένα διπλό για να ξεχάσουν... (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού να σοκαρίστηκαν από τον αποκλεισμό από τη Μέταλιστ, όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για γκρίνιες. Πήγαν Ρέντη, στήριξαν τους παίκτες και ζήτησαν "διπλό στο ΟΑΚΑ".

Η ήττα από τη Μέταλιστ και ο αποκλεισμός από το Europa League πίκρανε τον κόσμο του Ολυμπιακού μιας και ήταν ευκαιρία για τους “ερυθρόλευκους” να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση.

Ο στόχος που απομένει πλέον για την ομάδα του Πειραιά είναι διπλός και καθόλου ευκαταρόνητος! Δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ κάτι που επισήμανε στους παίκτες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκεπτόμενος τα αποδυτήρια μετά το ματς της Πέμπτης. Με αυτή την κίνηση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήθελε να τονώσει τους παίκτες της ομάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Παρόμοιο τρόπο ακολούθησαν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς των “αιωίων”! Βλέπετε ο αποκλεισμός ήταν πικρός και η νίκη στο ΟΑΚΑ είναι το καλύτερο φάρμακο για να ξεχαστούν! Συν τοις άλλοις με τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός μπορεί να απομακρυνθεί στο +7... πανηγυρικά!

Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” επισκέφτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη και ζήτησαν ''διπλό στο ΟΑΚΑ'' ντοπάροντας τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Yπόψιν ότι οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα αλλά δεν τους επετράπη η είσοδο καθώς η προπόνηση δεν ήταν ανοικτή στο κοινό. Έτσι έμειναν για περίπου 40 με 45 λεπτά στην συγκεκριμένη τοποθεσία και αποχώρησαν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags