Facebook Pixel «Μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο»
| 2011-02-10 19:01:00

«Μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο»

«Μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο»

«Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει παρά μόνο όταν κριθεί μαθηματικά», τόνισε ο Αλέξης Τζόρβας στο περιθώριο της βράβευσης του από τον Βασίλη Κωνσταντίνου ως MVP της 21ης αγωνιστικής.

«Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Πιστεύω ότι θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μειώσουμε την διαφορά και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Εχω πει πολλές φορές, ακόμα και πέρυσι όταν εμείς ήμασταν στο +7, ότι το πρωτάθλημα δεν τελειώνει παρά μόνο όταν κριθεί μαθηματικά. Μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, μπορεί να κρύβει κι άλλα πράγματα, γι` αυτό πρέπει να παλέψουμε και να αφοσιωθούμε στην σκληρή δουλειά μέχρι τέλους».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Πηγαίνουμε όπως πρέπει να πηγαίνουμε σε όλα τα ντέρμπι. Εχουμε δύο αγωνιστικές που σίγουρα θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του πρωταθλήματος. Πρέπει αυτή την Κυριακή με την ΑΕΚ να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως κάναμε στην Τούμπα και να πάρουμε την νίκη».

Για το τι μπορεί να κρίνει τον νικητή στο ντέρμπι: «Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Νομίζω ότι πολλές φορές κρίνονται στις λεπτομέρειες και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι είναι αυτό που μπορεί να κρίνει αυτό το παιχνίδι, αλλά και το επόμενο που έρχεται στο Καραϊσκάκη, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε και στα δύο».

Για το αν αυτό το βραβείο είναι μία απάντηση στην κριτική που έχει δεχθεί: «Οχι, αυτό είναι κάτι που δε με αφορά. Ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής οφείλει να κλείνει τα αυτιά του και να προσπαθεί σκληρά και εγώ νομίζω ότι αυτό κάνω. Ακόμη κι όταν τα πράγματα ήταν υπέρ μου, εγώ συνέχιζα να δουλεύω σκληρά, όπως έτσι δούλευα όταν υπήρχε και μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ιδιαίτερη προς το πρόσωπο μου. Αυτό δεν είναι κάτι που με πείραζε, γιατί όπως σας είπα αυτό το έχουν περάσει όλοι οι αθλητές και ιδιαίτερα σε θέσεις όπως η δική μου, που είναι πολύ νευραλγική, πολύ ιδιαίτερη και έχει πολύ μεγάλη ευθύνη».

Κλείνοντας, έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Να είναι υπομονετικοί και να στηρίζουν την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags