Facebook Pixel «Πάμε με καλη ψυχολογία την Κυριακή»
| 2011-02-10 19:15:00

«Πάμε με καλη ψυχολογία την Κυριακή»

«Πάμε με καλη ψυχολογία την Κυριακή»

Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις έχουν δημιουργήσει καλή ψυχολογία στους παίκτες του Παναθηναϊκού, τόνισε ο Σωτήρης Νίνης.

Ο 21χρονος άσος στο πλαίσιο της απονομής του βραβείου «Best Goal» για το τέρμα που σημείωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ πρόσθεσε επίσης για τον ίδιο πως του κάνει καλό το γεγονός ότι πατάει περισσότερο περιοχή.

«Το πιο σημαντικό είναι που πήραμε την νίκη, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα και μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Είναι θετικό όταν μπορείς να σκοράρεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και από στημένες φάσεις, αλλά το γκολ είναι πάντα γκολ, είτε μπει με φάουλ, είτε με τα πόδια, είτε με το κεφάλι, το ίδιο μετράει», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Νίνης, για το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα και συνέχισε:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Η ψυχολογία είναι πάρα πολύ καλή στην ομάδα, μετά την νίκη επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο και επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ολα τα παιδιά είναι πολύ καλά και πάμε στο κυριακάτικο ντέρμπι με την καλύτερη ψυχολογία που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή. Οχι δεν έχει τελειώσει μαθηματικά το κυνηγάμε, οπότε το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει για εμάς ακόμα και θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή».

Για το αν υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο για νίκη την Κυριακή, μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για το πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε στην άκρη».

Για το τι παίζει ρόλο σε αυτά τα ντέρμπι: «Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Μπορεί να έχεις κάνει 10 νίκες και να πας σε ένα ντέρμπι και να βρεθείς στην χειρότερη σου βραδιά. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις ψυχολογία, να μπεις δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και με την βοήθεια και του κόσμου που θα έχουμε στο πλευρό μας, ας ελπίσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο κόσμος σίγουρα μας δίνει ώθηση, μας έχει λείψει τόσο καιρό, όταν παίζαμε κεκλεισμένων των θυρών, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι που είναι δύσκολο και να σταθεί στο πλευρό μας».

Για το ποιό είναι το μυστικό της αλλαγής της εμφάνισης του στα τελευταία παιχνίδια: «Το γεγονός ότι πατάω περισσότερο περιοχή, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι θετικό όταν έχεις και την υγεία σου, να μπορείς να το αποδεικνύεις κάθε φορά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags