Facebook Pixel «Εξομολόγησε» Κοντρέρας και Γκαρσία ο παπα Χρήστος…
| 2011-02-10 20:38:00

«Εξομολόγησε» Κοντρέρας και Γκαρσία ο παπα Χρήστος…

«Εξομολόγησε» Κοντρέρας και Γκαρσία ο παπα Χρήστος…

Το μνημόσυνο του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη τέλεσε ο γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματα, παπα Χρήστος.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο «Αθλητικό Metropolis» είχε και συνομιλία με τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του αλλά και με τον Πάμπλο Γκαρσία…

«Είδα όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έρχονται μαζί και κατάλαβα καλά ότι είναι μία καλή οικογένεια. Πρώτα ήρθαν οι ξένοι παίκτες. Μίλησα με τον Κοντρέρας, που πρόσφατα πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές αφού έχασε τον πατέρα του. Με την βοήθεια του μεταφραστή κατάλαβα ότι είναι ένας πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος. Μία δυνατή προσωπικότητα.

Μίλησα και με τον Γκαρσία, που έχασε την μητέρα του. Τους ζήτησα μάλιστα να μου πουν τα ονόματα των ανθρώπων τους. Παραξενεύτηκαν… Μου είπαν γιατί και τους απάντησα για να διαβάσω μία προσευχή… Ανέφεραν ότι αυτοί είναι καθολικοί και φυσικά τους είπα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα ο Κοντρέρας μου ανέφερε πόσο τον στήριξαν όλοι οι συμπαίκτες του στο πρόβλημα που αντιμετώπισε. Ακόμη και το πόσο τον στήριξαν όταν αποβλήθηκε. Επίσης, μου είπε ότι εδώ θέλω να γεράσω εδώ, θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

Ο παπα Χρήστος μίλησε και για όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ήταν μία προσβολή για όλους μας. Για την Βόρεια Ελλάδα. Νομίζουν ότι είμαστε κάφροι εδώ. Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού και αυτοί συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη ζωή. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι είναι κάποιοι που πρέπει να μας κάνουν έλεγχο και να μας κάνουν κουμάντο. Η αδικία έχει πολύ μεγάλη σε όλους τους χώρους και στους οπαδούς. Εγώ λέω ότι έχουμε δικαίωμα να αγαπάμε την ομάδα μας και να τη βλέπουμε όποτε θέλουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags