Facebook Pixel Τι λέει ο Βαλβέρδε για «Φέτφα»
| 2011-02-10 20:54:00

Τι λέει ο Βαλβέρδε για «Φέτφα»

Τι λέει ο Βαλβέρδε για «Φέτφα»

Σε προηγούμενο θέμα, ο σκύλος αποκάλυψε τι λένε στελέχη του Ολυμπιακού για τον Φετφατζίδη και τη διαχείρισή του από τον Βαλβέρδε. Τι λέει, όμως, ο ίδιος ο Ισπανός;

«Άλλο ένα φιλικό της Ελλάδας με τον Καναδά και άλλο ένα επίσημο ματς πρωταθλήματος στο οποίο όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό και παίζουν σκληρά και παθιασμένα. Ο Φετφατζίδης είναι σπουδαίο ταλέντο και για να μην χαθεί πρέπει να διαχειριστούμε σωστά κάθε λεπτομέρεια γύρω από αυτόν», έλεγε ο Ερνέστο Βαλβέρδε βλέποντας τα κατορθώματα του μικρού στο χθεσινό φιλικό Ελλάδας - Καναδά.

Δεν έχει και άδικο. Το ίδιο είναι ένα φιλικό της πλάκας με τον... Καναδά με ένα ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα για τον Φετφατζίδη; Σε καμία περίπτωση. Στο παιχνίδι της Εθνικής είναι ο «μικρός» που και απόδοση να μην πιάσει, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Παίζει ελεύθερα και δεν έχει κανένα άγχος και καμία πίεση να αποδείξει πράγματα.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα, όμως, είναι ο «Έλληνας Μέσι». Παίζει πάντα με τρομερή πίεση να αποδείξει ότι είναι ο... Έλληνας Μέσι και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ξάνθη και ήταν από ανύπαρκτος ως επικίνδυνος. Τρία εικοσιτετράωρα μετά, έπαιξε με την Εθνική και μάγεψε. Ήταν μεταμορφωμένος προς το καλύτερο. Η νύχτα (Καραϊσκάκη) με τη μέρα (AEL FC ARENA).

Μήπως έχει δίκιο ο Βαλβέρδε;

Σχετικό link: "Βάλ` τον επιτέλους να παίξει! (ΒΙΝΤΕΟ)"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags