Facebook Pixel «Θέλετε - δεν θέλετε, θα παίξει»!
| 2011-02-10 22:24:00

«Θέλετε - δεν θέλετε, θα παίξει»!

«Θέλετε - δεν θέλετε, θα παίξει»!

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Ολυμπιακού με την ΕΠΟ, καθώς παρά τον ντόρο που έγινε, το δελτίο του Στέφανου Κοτσόλη θα εκδοθεί κανονικά.

Όλος ο θόρυβος που έγινε στην Πλατεία Αλεξάνδρας ήταν ένα καλό επικοινωνιακό τρικ για να φανεί στον κόσμο του πως «δεν θα περάσει του Πιλάβιου και του Παναθηναϊκού», αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

Το τμήμα μεταγραφών της ΕΠΟ ήδη από την Τετάρτη επικύρωσε τα δελτία του Κοτσόλη και των παικτών που απέκτησαν με τα νέα δεδομένα ο Πανιώνιος και η Λάρισα και την Παρασκευή θα εκδοθούν κανονικά.

Με λίγα λόγια: Δεν πρόκειται να γίνει έκτακτο Δ.Σ. για να παρθεί κάποια απόφαση αναφορικά με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και τους Μάρκους Πρελ του Πανιωνίου, Φαμπρίς Πανκράτ της Λάρισας.

Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι την Τρίτη η ΕΠΟ τροποποίησε η ίδια τον κανονισμό σύμφωνα με τον οποίο μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου –κι όχι μέχρι τις 8/2, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί- μπορεί να πάρει μεταγραφή ελεύθερος παίκτης που έλυσε το συμβόλαιό του με την προηγούμενη ομάδα του έως τις 31/8/2010.

Όπως έγινε με τον Στέφανο Κοτσόλη, δηλαδή, του οποίου η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό είναι νόμιμη, σύμφωνα την τροποποίηση της ΕΠΟ.

Στην Ομοσπονδία επικαλούνται τις οδηγίες της FIFA, σύμφωνα με τις οποίες, «μεταγραφή μπορούν να πάρουν όλοι όσοι δεν βρήκαν ομάδα κατά την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο». Όπου προηγούμενη μεταγραφική περίοδος, εννοείται εκείνη που έληξε στις 31/8/2010.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags