Facebook Pixel Μια Γερμανίδα που αγαπάει τους Έλληνες...
| 2012-03-23 09:00:00

Μια Γερμανίδα που αγαπάει τους Έλληνες...

Μια Γερμανίδα που αγαπάει τους Έλληνες...

Ο αρχισκάουτερ της γερμανικής Στουτγκάρδης έχει ...κατασκηνώνει στην Ελλάδα και παρακολουθεί παίκτες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πέντε παίκτες των ερυθρολεύκων έχει βάλει στο μάτι! Ποιοι είναι αυτοί;

Ο αρχισκάουτερ της Στουτγκάρδης, Ραλφ Μπέκερ έχει επισκεφτεί αρκετά γήπεδα της χώρας μας τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο στο "Καραϊσκάκη" έχει περάσει τις περισσότερες ώρες από κάθε άλλο γήπεδο.

Βέβαια, αυτό είναι και φυσιολογικό τόσο για το ποιοτικό ρόστερ των πρωταθλητών όσο και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δίνει τα περισσότερα ματς αφού μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε τρεις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sportday", στο μπλοκάκι του έχει σημειώσει πέντε ερυθρόλευκους που του έχουν κινήσει το ενδιαφέρον. Αυτοί είναι οι Μιραλάς, Τζιμπούρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης και Βασίλης Τοροσίδης.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και πολλές ελπίδες να ψωνίσει από το Λιμάνι η Στουτγκάρδη. Κατ' αρχάς, ο Έλληνας στόπερ έχει τονίσει ότι δεν ενδιαφέρεται να φύγει από τον Ολυμπιακό και δεν τον συγκινεί η ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του εξωτερικό, χώρια που στον Ολυμπιακό για να τον αφήσουν θα ζητήσουν ένα πέρα από ικανοποιητικό ποσό και θα πρέπει να βρουν αντικαταστάτη για τον άνθρωπο από τον οποίο αρχίζει η σύνθεση της άμυνας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει προσπάθεια για τον Αβραάμ από τους Γερμανούς, αντιθέτως μία κρούση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Για τους δύο επιθετικούς επίσης τα πράγματα είναι λίγο ...χλωμά, αφού ο μεν Τζιμπούρ έχει ξεκαθαρίσει πως θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στη Γαλλία και η ζωή στην Γερμανία δεν του αρέσει (άρον – άρον είχε φύγει την προηγούμενη φορά που είχε ανάλογη πρόταση).

Ο δε Μιραλάς για να δεχθεί να φύγει από τον Ολυμπιακό θα το κάνει μόνο για πρωτοκλασάτη ομάδα και κατά πρώτο λόγο από την Πρέμιερ. Συν των άλλων, η Στουτγκάρδη θα πρέπει να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη και για τους δύο, και θα πρέπει να πείσουν και τον Ολυμπιακό (πέραν του οικονομικού), πράγμα διόλου εύκολο...

Για τον Γιάννη Μανιάτη τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά, καθώς ο παίκτης έχει δείξει την αξία του αλλά για να μετουσιώσει το ενδιαφέρον του κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος θα θέλει να δει ακόμη περισσότερα σχετικά με την ικανότητά του να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (όπως κάνει κατά κύριο λόγο φέτος στον Ολυμπιακό και παλιότερα στον Πανιώνιο), αφού μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος είναι δεξί μπακ.

Τέλος, για τον αρχηγό Βασίλη Τοροσίδη, ουδείς γνωρίζει αν τελικά ενδιαφέρεται ή όχι να φύγει για το εξωτερικό, τα χρήματα και στην δική του περίπτωση δεν είναι αμελητέα περίπτωση, ενώ και εδώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να προβάλλει ισχυρές αντιστάσεις, παρά το γεγονός ότι η φετινή του χρονιά δεν ήταν και η καλύτερή του στο Λιμάνι.

Πάντως, θα πρέπει να τονιστεί ότι στο μπλοκάκι του Μπέκερ υπάρχουν και άλλοι παίκτες από διάφορες ελληνικές ομάδες, Έλληνες αμυντικοί και όχι μόνο, τους οποίους κοιτάει στενά. Δύο από αυτούς είναι οι Κώστας Μανωλάς και Στέλιος Μαλεζάς των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags