Facebook Pixel "Χέρι" σε Μάγκατ για... Χαριστέα
| 2011-02-11 12:05:00

"Χέρι" σε Μάγκατ για... Χαριστέα

"Χέρι" σε Μάγκατ για... Χαριστέα

Χοντρό... χέρι έβαλε ο πρόεδρος της Σάλκε, Κλέμενς Τόνιες στον Φέλιξ Μάγκατ για τις χειμερινές μεταγραφικές επιλογές του.

Ο έμπειρος προπονητής "κατηγορείται" από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας ότι δεν ενίσχυσε σωστά την ομάδα στις μεταγραφές του Γενάρη.

Παρά την ντροπιαστική 11η θέση στη βαθμολογία η Σάλκε κατόπιν υποδείξεως του Μάγκατ προχώρησε μονάχα στις προσθήκες των Άγγελου Χαριστέα και Αλί Καρίμι, δυο αξιόλογων παικτών αλλά με τρομερά πτωτική πορεία καριέρας.

"Η Σάλκε είναι μεγάλο κλαμπ και έχει χιλιάδες κόσμο στο πλευρό της, κόσμο που είναι απογοητευμένος από την φετινή πορεία της ομάδας. Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να επαναφέρεις τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, όμως με τις επιλογές του ο Μάγκατ έδειξε ότι ούτε καν το σκέφτηκε αυτό. Αντίθετα, έδειξε ότι τις αναζητούσε αυτές τις κριτικές που του γίνονται τώρα" είπε ο πρόεδρος της Σάλκε.

Για να είμαστε ειλικρινείς, απορούμε και εμείς πώς μια ομάδα όπως η Σάλκε "ξέθαψε" τον Χαριστέα και τον Καρίμι για να την "αναστήσουν" μετά από ένα τραγικό πρώτο γύρο στη Μπουντεσλίγκα. Δίκαιο πέρα για πέρα το "κράξιμο" σε Μάγκατ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags