Facebook Pixel «Υπάρχει ένας πανικός στην ομάδα…»
| 2011-02-11 19:13:00

«Υπάρχει ένας πανικός στην ομάδα…»

«Υπάρχει ένας πανικός στην ομάδα…»

Προβληματισμένος για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος ίσως δεν… αγχώνεται όσο οι άνθρωποι της ομάδας μπροστά στο ενδεχόμενο του υποβιβασμού. Τι δήλωσε για τον ΠΑΟΚ…

Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" αναγνώρισε το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον "Δικέφαλο του Βορρά" και επισήμανε ότι: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, καθώς πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε.

Ο ΠΑΟΚ έχει καλή επιθετική γραμμή, αλλά για μένα ο πιο κρίσιμος παίκτης του είναι ο Γκαρσία. Ωστόσο, όλα τα ματς είναι το ίδιο για εμάς. Ίσως πάρουμε κάποιο παιχνίδι που δεν υπολογίζει κανένας. Δυστυχώς οι απώλειες βαθμών από ομάδες ίδιας δυναμικότητας, κυρίως στην έδρα μας, μας έχουν στοιχίσει. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Μήτρογλου είναι 50-50 και τα πάντα θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση».


Αναφερόμενος στην ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Παγκρήτιο, ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε: «Σημαντικό ρόλο στο να χάσουμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη έπαιξε η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Υπάρχει ένας πανικός στην ομάδα και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι με αυτό».

Ο Λεμονής επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Κουμορτζί, ενώ αντίθετα έδειξε να μην υπολογίζει για τη συνέχεια τον Βαρό. Τέλος, για την απόκτηση του Μάρκους Πρελ επισήμανε ότι «ο Μάχο έχει πέντε κάρτες και, σε περίπτωση που φτάσει στις επτά, τότε δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί, οπότε θα μέναμε χωρίς τερματοφύλακα. Ο Πρελ είναι μια πολύ καλή περίπτωση γκολκίπερ και έχει σπουδαίο βιογραφικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags