Facebook Pixel Μετά τη… βόμβα, κοντεύει να κάνει «μπαμ»!
| 2011-02-11 19:31:00

Μετά τη… βόμβα, κοντεύει να κάνει «μπαμ»!

Μετά τη… βόμβα, κοντεύει να κάνει «μπαμ»!

Έτοιμος να… εκραγεί ήταν ο Κέβιν Μιραλάς λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Θεσσαλονίκη. «Τρελαμένος» και ο Βαλβέρδε με την ξαφνική τιμωρία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Κέβιν Μιραλάς ενημερώθηκαν άμεσα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός τόσο για την τιμωρία του Βέλγου όσο και για την έφεση των «ερυθρολεύκων» που θα εκδικαστεί το πρωί του Σαββάτου. Ο Ισπανός τεχνικός πήρε το ρίσκο και συμπεριέλαβε τον νεαρό επιθετικό στην αποστολή, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη.

Αυτός είναι και ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Βαλβέρδε, ο οποίος σε… πηγαδάκια το απόγευμα της Παρασκευής λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Θεσσαλονίκη, εξέφραζε την αγανάκτησή του. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τελευταία μέρα το έμαθα. Εγώ τον υπολόγιζα για βασικό και τώρα δεν ξέρω αν θα μπορεί να παίξει», έλεγε μεταξύ άλλων.

Εξίσου απαρηγόρητος ήταν και ο Μιραλάς, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει επίσημα κάποια δήλωση, ωστόσο με όποιον μίλησε έλεγε συνεχώς το ίδιο: «Εγώ ήξερα για μία αγωνιστική. Τι έγινε τώρα;».

Διαβάστε επίσης την αντίδραση του Ολυμπιακού: "Αυτά όντως δεν γίνονται"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags