Facebook Pixel Στα άκρα με Πιλάβιο!
| 2011-02-11 21:30:00

Στα άκρα με Πιλάβιο!

Στα άκρα με Πιλάβιο!

Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και την ξαφνική τιμωρία του Μιραλάς. Αποφασισμένοι για «μάχη» μέχρι την… απομάκρυνσή του.

Η ξαφνική τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς, μία ημέρα πριν από το ντέρμπι με τον Άρη, αποτελεί για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σχετικά με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο σκύλος σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες, πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ συγκαταλέγεται πλέον στους «εχθρούς» του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ σας είχαμε γράψει πως και το θέμα με τον Στέφανο Κοτσόλη και την… εκπρόθεσμη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για να τον… χτυπήσουν.

Αυτά όμως ήταν μόνο η αρχή! Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα με τον Πιλάβιο. Μάλιστα, άνθρωποι από την διοίκηση του Ολυμπιακού αναφέρουν πως από την επόμενη εβδομάδα θα «παίξουν πιο επιθετικά», αφού στόχος τους πλέον είναι να τον οδηγήσουν στην έξοδο από την ΕΠΟ!

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την τιμωρία του Μιραλάς, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουροι πως στην εκδίκαση της έφεσης το Σάββατο πρωί θα δικαιωθούν και πως ο Βέλγος θα παίξει κανονικά κόντρα στον Άρη το απόγευμα. Στηρίζονται στο δεδικασμένο και στις ικανότητες του Βασίλη Γκαγκάτση που θα τους εκπροσωπήσει, ενώ υποστηρίζουν πως η ΕΠΟ έχει κάνει λάθος.

Παράλληλα, σημειώνουν πως το θέμα δεν πρόκειται να τελειώσει αύριο, ακόμα και αν δικαιωθούν, καθώς θα ζητήσουν από την Ομοσπονδία να τους εξηγήσει το σκεπτικό της και να τους δώσει επίσημη απάντηση για την τιμωρία του Μιραλάς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags