Facebook Pixel Ο Δέλλας κάνει προξενιό τον Μανωλά στη Ρόμα!
| 2012-03-30 18:20:00

Ο Δέλλας κάνει προξενιό τον Μανωλά στη Ρόμα!

Ο Δέλλας κάνει προξενιό τον Μανωλά στη Ρόμα!

Τον Κώστα Μανωλά συνέστησε ανεπιφύλακτα στη Ρόμα με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ο Τραΐαννός Δέλλας!

Ο πολύπειρος στόπερ της Ένωσης έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας τονίζοντας ότι έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Παράλληλα ο Δέλλας αναφέρθηκε στην επικείμενη μετακίνηση του Νίνη στην Πάρμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη

-Θα του συνιστούσες να πάει στη Ρόμα;

«Στους νέους πάντα συμβουλεύω να φύγουν από την Ελλάδα, επειδή εδώ δεν υπάρχουν τα λεφτά και το πρεστίζ που υπάρχουν στην Ιταλία. Χωρίς αμφιβολία θα του έλεγα για τη Ρόμα. Το ίδιο και στη Ρόμα, αν ενδιαφέρεται, θα έλεγα να πάρει τον Κώστα. Εξαρτάται όμως πολύ από αυτόν, είναι νέος και μπορεί να εξελιχθεί».

-Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, τι θυμάσαι από το πέρασμα σου από τη Ρώμη;

«Άριστες αναμνήσεις, έζησα μεγάλες στιγμές. Οι καλύτερες της καριέρας μου. Μετά έφυγα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Σήμερα, η Ρόμα έχει εξαιρετικούς παράγοντες, όπως ο Σαμπατίνι τον οποίο είχα στην Περούτζια και τον Μπαλντίνι. Έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Φραντσέσκο Τότι, ο Ντε Ρόσι, ο Περότα. Στην αρχή η ομάδα είχε δυσκολίες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά επειδή έχει όλες τις προδιαγραφές να τα κάνει μεγάλα πράγματα. Τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους παίκτες».

-Κλείνουμε με τον Νίνη του Παναθηναϊκού. Είναι έτοιμος για την Πάρμα;

«Εγώ για αυτά τα παιδιά μόνο καλά μπορώ να μιλήσω. Είναι νεαροί και επαναλαμβάνω, όταν είναι έτοιμοι, - σε φυσική δύναμη και κυρίως σε μυαλό- είναι καλό που φεύγουν από την Ελλάδα για να βρουν μια καλύτερη τύχη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags